chick.jpg

 
 
 

مقالات

مراحل کاشت داشت و برداشت ذرت

چاپ

altذرت با نام انگلیسی corn)) وامریکایی (maize) و اسم علمی zea mays از خانواده غلات (poaceae) و یک از چهار غله عمده جهان بوده و بعد از گندم و برنج تولید آن در دنیا مقام سوم را داراست .
مشخصات گیاه شناسی :
الف : ریشه : ذرت دارای سه نوع ریشه است 1-ریشه‌های بذری و ریشه‌های اولیه تعداد این نوع ریشه‌ها 3 تا 5 عدد بوده و با جوانه زدن بذر طلا ظاهری می‌شوند کار این ریشه‌ها جذب آب و مواد غذایی از اعماق خاک می‌باشد .
2-ریشه‌های تاجی یا ثانویه : از گروه‌های واقع در طوقه گیاه و در زیر سطح خاک بوجود آمده و گسترش پیدا می‌کند تعداد آنها 7 الی 8 عدد و گاهی به 15 الی 20 عدد نیز می‌رسد کار این ریشه‌ها جذب آب و مواد غذایی از خاک سطح است .

بزرگترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان سویا در جهان

چاپ

altسویا یکی از مهم‌ترین محصولات غذایی جهان به شمار می‌رود که سال‌ها است در آسیا کشت می‌شود. در این مقاله سعی شده تا با ۱۰ کشور برتر تولیدکننده‌ی سویا در سطح جهان بیشتر آشنا شوید؛ سویا هزاران سال است که در شهرهای آسیایی کشت می‌شود و امروزه یکی از مهم‌ترین محصولات غذایی جهان نیز به‌شمار می‌رود. اَشکال مصرفی این گیاه مفید عبارتند از: دانه‌ی سویا، روغن، سبزیجات و یا حتی سوخت که همگی بستگی به نوع نیاز شما دارد. سویا از جمله معدود گیاهانی است که تمامی آمینو اسیدها را در پروتئین خود دارد و به همین دلیل

مزایای تخم مرغ و پوست تخم مرغ (جامع)

چاپ

altتخم مرغ یکی خوراکی‌های مفید برای سلامت بدن است، اما علاوه بر زرده و سفیده، پوست تخم مرغ نیز کاربردهای مختلف آرایشی بهداشتی دارد.کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف پوست تخم مرغ می‌تواند برای زیبایی پوست صورت مفید باشد.‌می‌توانید پوست تخم مرغ را خرد کرده به قطعات ریز تقسیم کنید و به همراه یک سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و از آن به عنوان یک ماسک لایه بردار و جوان کننده پوست استفاده کنید.پوست تخم مرغ به دلیل دارا بودن مواد مغذی از جمله کلسیم می‌تواند باعث ترمیم سلول‌های پوستی،

۵ راهکار برای ارتقای کارآیی در واحدهای پرواربندی

چاپ

altپرواربندان معمولا کمتر از پرورش دهندگان گاوهای شیری، به اصول پرورشی اهمیت می‌دهند. این در حالی است که رعایت این موارد می‌تواند کارایی گله‌ها را دوچندان کند و از میزان تلفات به مقدار قابل توجهی بکاهد. به نقل از Farmers weekly بهداشت، سلامت و تغذیه تاثیر قابل توجهی بر میزان باروری گاو و همچنین عملکرد گوسال متولد شده دارد؛ به ویژه گوساله‌هایی که به طور مستقیم از مادر خود تغذیه می‌کنند. بر این اساس، ۵ اصل کلی و مهم

اثر گیاه دارویی سیر بر عملکرد مرغ تخم‌گذار

چاپ

altاستفاده از گیاهان دارویی در تغذیه طیور، چند سالی است که در دستور کار محققان کشور قرار گرفته است. تحقیق پیش رو نیز به تغذیه سیر در جیره غذایی مرغ، اشاره دارد
چکیده
این تحقیق به‌منظور بررسی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی سیر بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، مقدار کلسترول و تری‌گلیسیرید زرده تخم‌مرغ و فراسنجه‌‌های خونی (کلسترول، تری‌گلیسیرید، LDL ,HDL) مرغ تخمگذار انجام شد. ۱۹۲ قطعه مرغ تخمگذار سویه "های-لاین w۳۶" با سن ۲۸ هفته بطور تصادفی در چهار تیمار تقسیم شدند. هر تیمار چهار تکرار و ۱۲ قطعه مرغ تخم‌گذار در هر تکرار داشت. جیره‌ها شامل پودر سیر به مقدار صفر، ۰,۵، یک و ۱.۵ درصد بود و با انرژی و پروتئین یکسان

لبنیات کم‌چرب برای جلوگیری از افسردگی مفید است

چاپ

altبسیاری از ما برای جلوگیری از افزایش چاقی، محصولات لبنی کم‌چرب را بر پرچرب، ترجیح می‌دهیم. تحقیقات جدید همچنین از منفعت لبنیات کم‌چرب در جلوگیری از افسردگی خبر می‌دهد.  medicalnewstoday.com مطالعاتی که روی بیش از یک‌هزار ژاپنی انجام گرفت، نشان داد کسانی که از شیر یا ماست کم‌چرب به مقدار کافی مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که از این محصولات بهره نمی‌برند، کمتر در معرض افسردگی

ویژگی‌های تخم‌مرغ سالم چیست؟

چاپ

altاگر مشخصات اصلی یک تخم‌مرغ سالم را بدانید، دیگر هنگام خرید این محصول سردرگم نمی‌شوید و اجازه نخواهید داد برخی افراد سودجو، محصولاتی را به شما بفروشند که قابل مصرف نیست.مصرف سرانه تخم‌مرغ در ایران به حدود ۱۱ کیلوگرم در سال می‌رسد که بیش از میانگین مقدار جهانی است. تولید آن هم به بالای ۹۵۰ هزار تن به صورت سالانه رسیده که نشان از اهمیت این محصول غذایی در میان مردم دارد. بنابراین شناخت مشخصات ظاهری

تشخیص گام به گام بیماری های طیور

چاپ

altمهم ترین علائم و نشانگانی که در تشخیص و تفریق بیماری ها به ما کمک می کنند عبارتند از:
 شدت و حدت بیماری و روند آن ( میزان تلفات- میزان واگیری- میزان اشتها )، علائم تنفسی ( خفگی- دهن زدن- سوت کشیدن و ...) ، علائم گوارشی به خصوص اسهال (گچی- موکوسی و کشدار- رنگ آن –شدت آن) ، علائم حرکتی (ضعف پا- فلجی و ...)،

آیا گوشت مرغ صنعتی، غذایی طیّب و پاک است؟

چاپ

در سبک زندگی امروز گوشت و فرآورده های گوشتی، عضوی جدایی ناپذیر از سبد خرید خانوار گشته اندalt
میانه روی در مصرف این فرآوردهی دامی توصیهی دین جهت جلوگیری از مضرات افراط و تفریط در مصرف آن است. هدف پژوهش: در کنار توصیه های کلی، در مورد انواع گوشت نیز اسلام نظراتی دارد. هدف از انجام این پژوهش سنجش معیار های روایی در مورد گوشت و مقایسه آن با گوشت مرغ پرورش یافته به صورت صنعتی و مدرن است. روش و چگونگی انجام پژوهش: با مراجعه به کتب روایی و استخراج احادیث مرتبط با گوشت و گوشت مرغ، تحلیل و بررسی صورت گرفته و با معیار های گوشت مرغ موجود در بازار مقایسه شد. یافته ها و نتیجه گیری: گوشت جوجه ی گوشتی با پرورش صنعتی، با توجه به طبیعی بودن ژنتیک، تغذیه ی کنترل شده، کم بودن قیمت تمام شده

پنج ریسک واحدهای مرغداری

چاپ

altمشکلات صنعت طیور کشور، به مسائل مختلفی مربوط می‌شود که یکی از مهم‌ترین آنها ریسک‌های پیش روی مرغداران است
 در این مقاله اهم مسائل و مشکلات صنعت طیور ایران تبیین شده است. از بازار صنعت که به شکل رقابت کامل است تا ساختار صنعت که جزیره‌ای و خرده‌مالکی است توضیح داده شده و به مسائلی از قبیل وضع تشکل‌ها، بهره‌وری پایین صنعت طیور ایارن که در بخش گوشتی لااقل ۲۰ درصد از کشورهای پیشرفته کمتر است همراه با مسائل مربوط به مصرف سوخت و فرسودگی صنعت اشاره شده است. چهار فقره از ریسک‌هایی که گریبان‌گیر صنعت طیور ایران

تغذیه جوجه‌های گوشتی در دوره رشد جبرانی/ روش‌های تغذیه بدون آسیب رساندن به جوجه‌ها

چاپ

altچگونه می‌توان هزینه‌های تغذیه جوجه‌های گوشتی را کاهش داد؟ صنعت طیور امروزه نقش قابل توجهی در زنجیره غذایی انسانی بر عهده داشته و محصولات آن در تأمین نیاز پروتئینی انسان سهم بسزایی دارد؛ بنابراین بهینه‌تر کردن تولید خواستگاهی عقلانی دارد که اهمیت و مطلوبیت آن به خوبی قابل درک است. با توجه به این که حدود ۷۰ درصد هزینه تولید جوجه‌های گوشتی مربوط به بخش تغذیه است، تحقیقات زیادی در جهت به‌کارگیری هرچه بهتر خوراک توسط حیوان و کم کردن

هزینه نگهداری مرغ و ارتباط آن با تغذیه (مقاله کوتاه کاربردی)

چاپ

altتغذیه به‌ویژه در صنعت طیور، اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد، به‌طوری‌که ۷۰ درصد هزینه صاحبان این کسب‌وکار را تشکیل می‌دهد؛ بنابراین شناسایی چالش‌ها و مشکلات این عرصه برای مدیریت بهتر بسیار ضروری است.در سال ۱۳۳۳ با واردات تعدادی از نژادهای گوشتی مانند پلیموت راک توسط سازمان دامپروری کشور پرورش صنعتی طیور در ایران آغاز شد. اکنون چهار مجموعه پرورش مرغ اجداد گوشتی، حدود ۴۵۰ مزرعه پرورش مرغ مادر و ۲۴ هزار مزرعه پرورش جوجه گوشتی، ظرفیت تولید ۱,۲ میلیارد جوجه گوشتی در سال را فراهم کرده است. این حجم فعالیت منجر به تولید دو میلیون و ۲۸۰ هزار تن گوشت مرغ در سال

مقایسه روش های مختلف تولک بری در مرغ های تخم گذار

چاپ

altتولک بری اجباری مدت های مدیدی است که به عنوان یک عامل بی خطر و اقتصادی در گله های تخم گذار تجارتی و مادر گوشتی مورد توجه قرار گرفته هر چند که روش های قدیمی تولک بری اجباری از نظر آسایش حیوانات مورد انتقاد واقع شده است. تولک بری اجباری به طور متداولی در صنعت استفاده می شود تا طول دوره ی تولید مرغ ها و میزان تولید تخم مرغ افزایش یابد. این آزمایش در مرکز تحقیقات علوم طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

طرح توجیهی و اصول پرورش غاز

چاپ

altتأمین پروتئین حیوانی برای تغذیه ی انسان اهمیت بسیاری دارد. تولید گوشت طیور به عنوان گوشت سفید، به دلایل تغذیه ای، بهداشتی و اقتصادی، از اهمیت بیش تری برخوردار است کمبود منابع تولید و ریسک پذیری بالا، لزوم استفاده از شیوه های جدید پرورش و تولید محصول رقابتی را دوچندان کرده است. پرورش غاز به خاطر ویژگی های فیزیولوژیکی و رفتاری، بسیار آسان تر و به صرفه تر از سایر طیور است. البته به دلیل های گوناگون تولید صنعتی در کشورمان دیده نمی شود. از جمله ی این دلیل ها

سندرم كاهش تخم مرغ (Egg drop syndrome E. D. S.)

چاپ

altعوامل متعددي مثل بدي مديريت،عوامل غذائي، عفونتهاي ميكروبي و ويروسي مثل نيوكاسل، برنشيت عفوني و آنسفالومييليت باعث كاعش تخم مرغ در مرغان تخمگذار و مادر مي گردند .در سال 1975 سندرم جديدي در بعضي كشورها باعث كاهش تخمگذاري در مادران گوشتي و مرغان تخمگذار تشخيص داده شد كه بنام EDS 76 معرفي گرديد .بيماري در بيشتر كشورهاي اروپائي مشاهده شده كه آزمايشات سرولوژيكي نيز آنرا تأييد كرده است در هلند 80 درصد گله هاي مبتلا به كاهش تخم مرغ

صفحه 1 از 13