soy.jpg

   

بهداشت

اثر گیاه دارویی سیر بر عملکرد مرغ تخم‌گذار

چاپ

altاستفاده از گیاهان دارویی در تغذیه طیور، چند سالی است که در دستور کار محققان کشور قرار گرفته است. تحقیق پیش رو نیز به تغذیه سیر در جیره غذایی مرغ، اشاره دارد
چکیده
این تحقیق به‌منظور بررسی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی سیر بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، مقدار کلسترول و تری‌گلیسیرید زرده تخم‌مرغ و فراسنجه‌‌های خونی (کلسترول، تری‌گلیسیرید، LDL ,HDL) مرغ تخمگذار انجام شد. ۱۹۲ قطعه مرغ تخمگذار سویه "های-لاین w۳۶" با سن ۲۸ هفته بطور تصادفی در چهار تیمار تقسیم شدند. هر تیمار چهار تکرار و ۱۲ قطعه مرغ تخم‌گذار در هر تکرار داشت. جیره‌ها شامل پودر سیر به مقدار صفر، ۰,۵، یک و ۱.۵ درصد بود و با انرژی و پروتئین یکسان

لبنیات کم‌چرب برای جلوگیری از افسردگی مفید است

چاپ

altبسیاری از ما برای جلوگیری از افزایش چاقی، محصولات لبنی کم‌چرب را بر پرچرب، ترجیح می‌دهیم. تحقیقات جدید همچنین از منفعت لبنیات کم‌چرب در جلوگیری از افسردگی خبر می‌دهد.  medicalnewstoday.com مطالعاتی که روی بیش از یک‌هزار ژاپنی انجام گرفت، نشان داد کسانی که از شیر یا ماست کم‌چرب به مقدار کافی مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که از این محصولات بهره نمی‌برند، کمتر در معرض افسردگی

ویژگی‌های تخم‌مرغ سالم چیست؟

چاپ

altاگر مشخصات اصلی یک تخم‌مرغ سالم را بدانید، دیگر هنگام خرید این محصول سردرگم نمی‌شوید و اجازه نخواهید داد برخی افراد سودجو، محصولاتی را به شما بفروشند که قابل مصرف نیست.مصرف سرانه تخم‌مرغ در ایران به حدود ۱۱ کیلوگرم در سال می‌رسد که بیش از میانگین مقدار جهانی است. تولید آن هم به بالای ۹۵۰ هزار تن به صورت سالانه رسیده که نشان از اهمیت این محصول غذایی در میان مردم دارد. بنابراین شناخت مشخصات ظاهری

تشخیص گام به گام بیماری های طیور

چاپ

altمهم ترین علائم و نشانگانی که در تشخیص و تفریق بیماری ها به ما کمک می کنند عبارتند از:
 شدت و حدت بیماری و روند آن ( میزان تلفات- میزان واگیری- میزان اشتها )، علائم تنفسی ( خفگی- دهن زدن- سوت کشیدن و ...) ، علائم گوارشی به خصوص اسهال (گچی- موکوسی و کشدار- رنگ آن –شدت آن) ، علائم حرکتی (ضعف پا- فلجی و ...)،

آیا گوشت مرغ صنعتی، غذایی طیّب و پاک است؟

چاپ

در سبک زندگی امروز گوشت و فرآورده های گوشتی، عضوی جدایی ناپذیر از سبد خرید خانوار گشته اندalt
میانه روی در مصرف این فرآوردهی دامی توصیهی دین جهت جلوگیری از مضرات افراط و تفریط در مصرف آن است. هدف پژوهش: در کنار توصیه های کلی، در مورد انواع گوشت نیز اسلام نظراتی دارد. هدف از انجام این پژوهش سنجش معیار های روایی در مورد گوشت و مقایسه آن با گوشت مرغ پرورش یافته به صورت صنعتی و مدرن است. روش و چگونگی انجام پژوهش: با مراجعه به کتب روایی و استخراج احادیث مرتبط با گوشت و گوشت مرغ، تحلیل و بررسی صورت گرفته و با معیار های گوشت مرغ موجود در بازار مقایسه شد. یافته ها و نتیجه گیری: گوشت جوجه ی گوشتی با پرورش صنعتی، با توجه به طبیعی بودن ژنتیک، تغذیه ی کنترل شده، کم بودن قیمت تمام شده

مقایسه روش های مختلف تولک بری در مرغ های تخم گذار

چاپ

altتولک بری اجباری مدت های مدیدی است که به عنوان یک عامل بی خطر و اقتصادی در گله های تخم گذار تجارتی و مادر گوشتی مورد توجه قرار گرفته هر چند که روش های قدیمی تولک بری اجباری از نظر آسایش حیوانات مورد انتقاد واقع شده است. تولک بری اجباری به طور متداولی در صنعت استفاده می شود تا طول دوره ی تولید مرغ ها و میزان تولید تخم مرغ افزایش یابد. این آزمایش در مرکز تحقیقات علوم طیور دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

سندرم كاهش تخم مرغ (Egg drop syndrome E. D. S.)

چاپ

altعوامل متعددي مثل بدي مديريت،عوامل غذائي، عفونتهاي ميكروبي و ويروسي مثل نيوكاسل، برنشيت عفوني و آنسفالومييليت باعث كاعش تخم مرغ در مرغان تخمگذار و مادر مي گردند .در سال 1975 سندرم جديدي در بعضي كشورها باعث كاهش تخمگذاري در مادران گوشتي و مرغان تخمگذار تشخيص داده شد كه بنام EDS 76 معرفي گرديد .بيماري در بيشتر كشورهاي اروپائي مشاهده شده كه آزمايشات سرولوژيكي نيز آنرا تأييد كرده است در هلند 80 درصد گله هاي مبتلا به كاهش تخم مرغ

زرده تخم‌مرغ عسلی تقویت‌کننده قلب و افزاینده نیروی جنسی

چاپ

altبهترین نحوه مصرف تخم‌مرغ مصرف نیم‌برشت یا عسلی آن است؛ زرده چنین تخم‌مرغی تقویت‌کننده قلب و مغز بوده و منجر به افزایش نیروی جنسی می‌شود
سید جواد علوی کارشناس طب سنتی با بیان اینکه بهترین نحوه مصرف تخم‌مرغ مصرف نیم‌برشت یا عسلی آن است، اظهار کرد: برای آنکه تخم‌مرغ، عسلی (نیم‌برشت) تهیه شود، باید 5 دقیقه در آب جوش بجوشد, زرده چنین تخم‌مرغی تقویت‌کننده قلب و مغز بوده و منجر به افزایش

سل مرغي (Avian Tuberculosisi)

چاپ

altسل در طيور بيماري واگير مزمني است كه دوره نهفته آن طولاني و دوره بيماري نيز طولاني است و بوسيله مايكوباكتريوم ايجاد مي شود .با پيشرفت بهداشت مرغداري و آزمايشات تشخيص موارد اين بيماري در دنيا رو به كاهش است .اين بيماري در ده سال گذشته در درمانگاه طيور دانشكده دامپزشكي تهران مشاهده نشده است .
عامل بيماري>>بيماري بوسيله مايكوباكتريوم توبركولوزيس گونه مرغي (Mycobacterium tubercukosisi avium) ايجاد شده كه هر چنند متعلق به جنس مايكوباكتريوم است ولي با دوگونه توليد كننده سل درانسان و گاو فرق دارد .سه گونه باكتري سل را مي توان بامشخصات كشت آنها و بيماريزائيشان براي حيوانات

بيماري مارك در طیور

چاپ

altاين بيماري درحقيقت يكنوع ازدياد سيستم لمفاوي است (Lymphoprolif rative) و بنامهاي فلج مرغان- لمفوماتوز عصبي- لمفوماتوزاحشائي- لكوزحاد، فلج منتشر، ناميده شده كه بسياري ازاندامها و بافتها را مبتلا كرده و تمايل خاصي به اعصاب سطحي دارد .
مقدمه>> مارك در سال 1907 يك بيماري را در چهار جوجه خروس در مجارستان كه داراي علائم اختلال در حركت و تورم سراسري اعصاب بود گزارش نمود .سپس بيماري در آمريكا، هلند، انگلستان، آلمان، ژاپن و تقريباً تمام دنيا مشاهده گرديد .وقوع بيماري در ايران متداول است .
بيماري مارك اصولاً مرغان را آلوده كرده ولي بيماري در بوقلمون، قرقاول، مرغابي، قو، كبك، بلدرچين ديده شده و جراحاتي نظير

صفحه 1 از 9