از آنجا که بوقلمون در میهمانیها و تعطیلات سرو میشود، بیشتر افراد دوست دارند بدانند بوقلمون برای بدن مضر است؟ کلسترول پایینی دارد یا اینکه سرشار از چربی و کالری است؟ واقعیت این است که بوقلمون سرشار از مواد مغذی مختلفی است و می تواند یک ماده عالی برای بدن باشد. در این مقاله قصد داریم به همین موضوع بپردازیم.
جوجه کشی
خواص گوشت بوقلمون
آناتومی بدن مرغ و خروس
سیستم تنفس مرغ نسبت به پستانداران کاملا متفاوت است. ریه ها در مرغان با استحکام زیادی به دیواره قفسه سینه چسبیده اند که قسمت فعال تنفس کردن را در بازدم ایجاد می کند در حالی که قسمت فعال تنفس کردن در پستانداران در نفس کشیدن یا دم است. در سیستم تنفسی جوجه ها قسمتی از عملیات تنفسی توسط کیسه های هوایی در بدن جوجه ها وجود دارد که هم با ریه ا و هم با استخوان ها که تو خالی هستند ارتباط برقرار می کنند و نهایتا منجر به
تغذیه جوجههای گوشتی در دوره رشد جبرانی/ روشهای تغذیه بدون آسیب رساندن به جوجهها
چگونه میتوان هزینههای تغذیه جوجههای گوشتی را کاهش داد؟ صنعت طیور امروزه نقش قابل توجهی در زنجیره غذایی انسانی بر عهده داشته و محصولات آن در تأمین نیاز پروتئینی انسان سهم بسزایی دارد؛ بنابراین بهینهتر کردن تولید خواستگاهی عقلانی دارد که اهمیت و مطلوبیت آن به خوبی قابل درک است. با توجه به این که حدود ۷۰ درصد هزینه تولید جوجههای گوشتی مربوط به بخش تغذیه است، تحقیقات زیادی در جهت بهکارگیری هرچه بهتر خوراک توسط حیوان و کم کردن
طرح توجیهی و اصول پرورش غاز
تأمین پروتئین حیوانی برای تغذیه ی انسان اهمیت بسیاری دارد. تولید گوشت طیور به عنوان گوشت سفید، به دلایل تغذیه ای، بهداشتی و اقتصادی، از اهمیت بیش تری برخوردار است کمبود منابع تولید و ریسک پذیری بالا، لزوم استفاده از شیوه های جدید پرورش و تولید محصول رقابتی را دوچندان کرده است. پرورش غاز به خاطر ویژگی های فیزیولوژیکی و رفتاری، بسیار آسان تر و به صرفه تر از سایر طیور است. البته به دلیل های گوناگون تولید صنعتی در کشورمان دیده نمی شود. از جمله ی این دلیل ها
8 نکته در انتخاب دستگاه جوجه کشی ارزان ولی با کیفیت
در این مقاله می خواهیم بررسی کنیم که چطور یک دستگاه جوجه کشی ارزان و با کیفیت مناسب که دارای گارانتی واقعی و خدمات پس از فروش خوب است را خریداری کنیم
برای خرید دستگاه جوجه کشی چه فاکتور هایی را مد نظر داشته باشیم؟
قیمت مناسب و ارزان؟
کیفیت ؟
گارانتی و خدمات پس از فروش؟
و یا هر سه این موارد؟
یافتن پاسخ این پرسش ها با بودن سایت های فراوان که هر کدام ادعا می کنند بهترین سازنده دستگاه جوجه کشی
پرورش مرغ و جوجه به روش سنتی (مرغ بومی)
پرورش طیور به ویژه مرغ بومی از گذشتههای دور در ایران رایج بوده است. خانوادههای روستایی وعشایری، با نگهداری تعدادی مرغ و خروس، آنها را پرورش می دادند و با استفاده از گوشت، تخم و پر آنها، بخشی از نیازهای افراد خانواده را برطرف می کردند. همچنین مقدار اضافی مرغ و تخم مرغ تولیدی را به شهرها برده و می فروختند.
امروزه نیز در بیش تر روستاهای کشور با کم ترین هزینه وامکانات، پرورش مرغ بومی به صورت گلههای کوچک انجام میشود. هرچند این گلهها معمولا به علل بهداشتی، تغذیه ای و ژنتیکی تولید و بازده کمی دارند و نقش آنها در اقتصاد و تغذیه روستاییان محدود می باشد. خوشبختانه با توجه و عنایت خاصی که وزارت جهاد کشاورزی به امر حفظ و اصلاح نژادهای بومی داشته است، مراکز پشتیبانی، اصلاح نژاد و ترویج مرغهای بومی، زیر نظر معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی، در مناطق مختلف کشور
پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک
امروزه پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک مقرون به صرفه نیست.صنعتی شدن پرورش طیور اگرچه راهکارهایی از قبیل ریشه کنی بیماری ها ، امنیت زیستی و واکسیناسیون را در جهت کنترل و پیشگیری بیماری ها بکار برده است اما با محصور کردن پرندگان در یک مکان خطر انتقال بیماری ها را افزایش داده است.آنتی بیوتیک ها نیز سهم مهمی در برنامه های پیشگیری دارند.با توجه به در معرض قرار گرفتن پرندگان به عوامل عفونی کشنده آیا می توان
نقش پروتئين ها در جيره طيور
پروتئينها
1- پروتئينها و اسيد آمينه
2- طبقه بندي پروتئينها : پروتئينهاي كروي ، پروتئينهاي ريشه اي ، پروتئينهاي مركب
3- تقسيم بندي پروتئينها از نظر منشأ و منبع : گياهي و حيواني
4- ساختمان شيميايي اسيدهاي آمينه و پروتئينها
5- ساختمان پروتئين و پروتئين سازي
6- خواص پروتئينها و اسيدهاي آمينه
7- تجزيه اسيدهاي آمينه
علل همشکل نبودن گله
در اکثر مرغدارى هاى مادر گوشتى پائین بودن همشکلى گله ها از مشکلات اساسى آنها است در اکثر مرغدارى هاى مادر گوشتى پائین بودن همشکلى گله ها از مشکلات اساسى آنها است .گاها تا چند دوره پى در پى نیز این مشکل دیده میشود، بدون اینکه مرغداران در صدد پیدا نمودن عوامل اصلى بروز آن بر آیند.
از آنجائیکه همشکلى خوب و یا بد ارتباط مستقیم با تولیدات در آینده دارد ، جهت آشنایى بیشتر مرغداران ،بطور خلاصه
اثرات گلوتن گندم بر جوجه های گوشتی
گلوتن گندم پودری کرم رنگ با PH حدود ۸/۵ الی ۴/۶ است. از گلوتن گندم در صنایع نانوائی به خصوص در تولید نانهای فانتزی به طور وسیعی استفاده می شود. همچنین در صنایع ماکارونی، تهیه سوسیس و کالباس، در تهیه غذای کودک و همچنین در صنعت چسب سازی به کار می رود. کشورهای پیشرفته از گلوتن گندم به عنوان پوشش حفاظتی تخم مرغ استفاده می کنند. گلوتن گندم به عنوان بیوپلیمر جایگزینی برای پلیمرهای سنتزی در صنعت استفاده می شود.
در غذای ماهی به عنوان پلت چسبان از گلوتن گندم استفاده می شود. گلوتن گندم معمولاً حاوی ۸۰ ۷۵ درصد پروتئین، رطوبت آن حداکثر ۸ درصد، میزان خاکستر درحد صفر و کمترین میزان فیبرخام را دارد. میزان جذب آب آن حداقل ۱۷۰ درصد می باشد. پروتئین های مهم گلوتن گندم، گلوتنین وپرولامین است. گلوتن گندم علاوه
مطالب بیشتر...
صفحه 1 از 6