corn.jpg

   
   

جوجه کشی

پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک

چاپ

altامروزه پرورش جوجه گوشتی بدون استفاده از آنتی بیوتیک مقرون به صرفه نیست.صنعتی شدن پرورش طیور اگرچه راهکارهایی از قبیل ریشه کنی بیماری ها ، امنیت زیستی و واکسیناسیون را در جهت کنترل و پیشگیری بیماری ها بکار برده است اما با محصور کردن پرندگان در یک مکان خطر انتقال بیماری ها را افزایش داده است.آنتی بیوتیک ها نیز سهم مهمی در برنامه های پیشگیری دارند.با توجه به در معرض قرار گرفتن پرندگان به عوامل عفونی کشنده آیا می توان

نقش پروتئين ها در جيره طيور

چاپ

پروتئينهاalt
1- پروتئينها و اسيد آمينه
2- طبقه بندي پروتئينها : پروتئينهاي كروي ، پروتئينهاي ريشه اي ، پروتئينهاي مركب
3- تقسيم بندي پروتئينها از نظر منشأ و منبع : گياهي و حيواني
4- ساختمان شيميايي اسيدهاي آمينه و پروتئينها
5- ساختمان پروتئين و پروتئين سازي
6- خواص پروتئينها و اسيدهاي آمينه
7- تجزيه اسيدهاي آمينه

علل همشکل نبودن گله

چاپ

altدر اکثر مرغدارى هاى مادر گوشتى پائین بودن همشکلى گله ها از مشکلات اساسى آنها است در اکثر مرغدارى هاى مادر گوشتى پائین بودن همشکلى گله ها از مشکلات اساسى آنها است .گاها تا چند دوره پى در پى نیز این مشکل دیده میشود، بدون اینکه مرغداران در صدد پیدا نمودن عوامل اصلى بروز آن بر آیند.
از آنجائیکه همشکلى خوب و یا بد ارتباط مستقیم با تولیدات در آینده دارد ، جهت آشنایى بیشتر مرغداران ،بطور خلاصه

اثرات گلوتن گندم بر جوجه های گوشتی

چاپ

گلوتن گندم پودری کرم رنگ با PH altحدود ۸/۵ الی ۴/۶ است. از گلوتن گندم در صنایع نانوائی به خصوص در تولید نانهای فانتزی به طور وسیعی استفاده می شود. همچنین در صنایع ماکارونی، تهیه سوسیس و کالباس، در تهیه غذای کودک و همچنین در صنعت چسب سازی به کار می رود. کشورهای پیشرفته از گلوتن گندم به عنوان پوشش حفاظتی تخم مرغ استفاده می کنند. گلوتن گندم به عنوان بیوپلیمر جایگزینی برای پلیمرهای سنتزی در صنعت استفاده می شود.
در غذای ماهی به عنوان پلت چسبان از گلوتن گندم استفاده می شود. گلوتن گندم معمولاً حاوی ۸۰ ۷۵ درصد پروتئین، رطوبت آن حداکثر ۸ درصد، میزان خاکستر درحد صفر و کمترین میزان فیبرخام را دارد. میزان جذب آب آن حداقل ۱۷۰ درصد می باشد. پروتئین های مهم گلوتن گندم، گلوتنین وپرولامین است. گلوتن گندم علاوه

39 نکته در مورد شتر مرغ (Ostrich)

چاپ

در طبیعت شتر مرغ ماده روزها و شتر مرغ نر شب ها روی تخم ها می خوابندalt
۲ – یک شتر مرغ سالم که به اندازه کافی آب خورده باشد روزانه حدود ۲/۵ لیتر ادرار دفع می کند.
۳ – شتر مرغ فقط در حالت ایستاده قادر به دفع ادرار است.
۴ – گاه ارتفاع شتر مرغ به ۳ متر و وزن آن به ۱۷۵ کیلوگرم می رسد .
۵ – عمل تنفس با دهان باز که در اثر گرمای زیاد محیط روی می دهد در شتر مرغ منجر به آلکالوز نمی شود.
۶ – تعداد تنفس در شتر مرغ بالغ به ۱۲ – ۶ بار در دقیقه می رسد .
۷ – حجم تنفس طبیعی در شتر مرغ ها بالغ در حالت استراحت ۶/۱ – ۲/۱می باشد.

انواع نژادهای مرغ

چاپ

altدر دهه اخیر روشهای پیشرفته ایی باعث بهبود قابل توجهی در کیفیت و اصلاح نژادها شده است . بدلیل رشد و توسعه قوی اطلاعات با استفاده از سیستمهای پردازش اطلاعات ، امکان عملی کردن تئوری انتخاب ژنتیکی بصورت سیستماتیک بوجود آمده است
این تکنیکهای جدید از مدتها قبل کاربرد داشته و بنابراین طیف وسیعی از دانش و تجربه را در پی خواهد داشت . گروه هایی از متخصصین بسیار متبحر نیز بهره گیری از آخرین نتایج پژوهشی را تضمین میکنند . به این ترتیب نیازهای متغیر بازار را بسرعت بطور موثر پاسخگو خواهند بود
در این مقاله سعی شده است که خصوصیات و ویژگیهای چهار گونه از نژادهای لهمن را مورد بررسی قرار دهیم . بایستی به این نکته توجه کرد که این شرکت ، نژادهای دیگری را در سال اخیر میلادی به بازار عرضه کرده است که

جوجه کاب cobb

چاپ

altسلام این دوره توی یکی از مرغداری هام جوجه کاب ریختم که چند وقت پیش بار کردیم خواستم چند تا از فواید و خصوصیاتشو بهتون بگم . این جوجه به تهویه بیشتری نسبت به نژاد راس نیاز داره و ضریب تبدیل نسبتا بهتری داره ولی یه مقدار حساس تر از نژاد راس من به مرغدار هایی که امکانات و تجهیزات و تهویه مناسبی دارن پیشنهاد میکنم از این نژاد استفاده کنن ولی کانی که از روش های سنتی و قدیمی استفاده میکنن پیشنهاد نمیدم استفاده کنن. امیدوارم مطالبم مفید باشه .

دلایل توقف تولید تخم مرغ

چاپ

altتولید تخم یک پدیده جالب توجه است . پولت تخم گذار در ۲۰-۱۸ هفتگی تخمگذاری را شروع می کند و در حدود ۳۵ هفتگی به اوج تخمگذاری می رسد که در این هنگام میزان تخم گذاری بیش از ۹۰ درصد می باشد (۹ تخم در ۱۰ روز به ازای هر مرغ یا ۹ تخم در یک روز به ازای ۱۰ مرغ ) . پیک تخم گذاری در حدود ۱۰هفته طول می کشد و پس از آن تولید تخم به تدریج کاهش می یابد . یک مرغ پر تولید در هر سال حدود ۱۰ برابر وزن بدنش تخم می گذارد . متوسط تعداد تخم در مرغ نژاد لگهورن سفید تجاری حدود ۲۶۵ عدد در هر سال است ولی نژادهای دیگر در مقایسه با آن تخم کمتری می گذارند و در اکثر مواقع مرغ های بومی پرورشی از لحاظ تخم ٬ پتانسیل پایین تری دارند.در یک مرغ ٬ تخمگذاری به دلایل متعددی قطع می گردد . محرک های خارجی و داخلی سطوح هورمونی بدن مرغ را تحت تاثیر قرار می دهند که باعث تغییر شرایط حاکم بر اندامهای تخمگذاری (تخمدان و اویدوکت ) می شود که این تغییرات باعث کاهش یا توقف تولید تخم مرغ می گردند . کاهش طول روز ٬بیماری ٬ کرچی ٬تغذیه ی نامناسب و استرس از جمله عمده ترین عواملی هستند که بر تولید تخم اثر می گذارند . اما در شرایط ایده آل هم تولید تخم هر مرغ به تدریج کاهش یافته و نهایتاً متوقف می گردد .

عمده ترین عوامل در شکست واکسیناسیون

چاپ

امروزه واکسیناسیون به عنوان یکی از راهکارهای اصلی مقابله با بیماریها در صنعت طیور جهت پیشگیری از بیماریهای عفونی در اغلب کشورهای جهان مطرح است از جمله مهمترین altمباحث در این مورد عدم کارایی واکسن ها  در برابر بیماریها می باشد که اصطلاحا به عنوان  ( شکست واکسیناسینون ) از آن یاد می شود .
نکات اصلی:
در هنگام ابتلای گله به بیماری های عفونی از جمله عفونتهای مایکوپلاسمایی به ویژه جوجه های( ام جی  + و ام اس +) از اسپری واکسن باید خودداری نمود زیرا باعث تشدید بیماری خواهد شد.همچنین در مواردی که گله با بیماری های ویروسی مختلف در گیر می باشد از واکسیناسیون گله تا زمان بهبودی  کامل طیور بایستی خودداری نمود زیرا بنا به دلایل زیر دچار شکست واکسیناسیون و افزایش تلفات  خواهیم شد :
1:عدم کارایی مناسب سیستم ایمنی طیور برای ایجاد انتی بادی لازم
2: احتمال افزایش حدت سویه واکسن
3: احتمال بیماریزایی توسط همان واکسن
4:واکسن می تواند عامل استرس زا و تشدید بیماری شود .

پرورش مرغ در ارتفاعات

چاپ

یک تولید خوب و پرسود درمرغداری، بسیار به شرایط و موقعیت منطقه بستگی دارد. به عنوان مثال ، مرغداری در ارتفاعات بسیار سخت تر از پرورش مرغ در سطح دریاست و این altسختی از مرحلۀ جوجه کشی تا تمام مدت پرورش جوجه ادامه دارد. بنابراین لازم است تدابیر مناسب و مقتضی در این خصوص اندیشیده شود تا بهترین نتیجه عاید گردد.واژۀ "ارتفاعات" معمولاً به زمینی که بالاتر از سطح دریاست اطلاق می گردد. فشار جوی در ارتفاعات عمدتاً کم است که این فشار کم ناشی از دو نیروی رقیب به نام های نیروی جاذبه و حجم هوای گرم است که اولی موجب نزدیکی هوا به زمین می گردد و نیروی دوم موجب پرش مولکولی و انبساط می گردد. در چنین شرایطی به ازای هر دم و بازدم (تنفس) تعداد مولکول های اکسیژن کاهش می یابد اگرچه ارتفاع هم نقش بسزایی دارد.معمولاً پرورش دهندگان طیور در ارتفاعات با مشکلات متعددی در رابطه با بیماری ، تولید مثل و مرگ و میر پرندگان مواجه می گردند. این مشکلات نه تنها به میزان جذب اکسیژن بلکه به وضعیت آب و هوایی ارتفاعات از قبیل دمای پایین و میزان رطوبت هم بستگی دارد. البته این مشکلات هم با مدیریت صحیح و وضعیت غذایی متناسب تا حدود زیادی برطرف می گردد.

صفحه 1 از 5