soy.jpg

 
 
 

تاسیسات

شستشو و ضد عفونی لوله های آبخوری در سالنهای مرغداری

چاپ

altاثرات سوء لوله های آلوده در گله
۱) کاهش اثر مصرف واکسنهای آشامیدنی .
۲) افزایش راندمان تبدیل غذایی .
۳) کاهش کیفیت لاشه کشتار شده .
با عنایت به موارد ذکر شده لازم است که لوله های آبخوری بعد از تخلیه گله و زمانیکه مرغ

تهویه از کف و بازیابی گرما سیستمی نوین و پربازده در سالنهای مرغداری

چاپ

با توجه به نوع سالن و شرایط اقلیمی روش های تهویه به شرح زیر وجود داردalt
1-تهویه عرضی: دراین روش تهویه ، هواکشها و هواده ها در دیوار طولی سالن نصب می شوند و بهاین ترتیب تهویه بصورت عرضی انجام می این روش مناسب تهویه ، سالن های با عرض 8 تا 12 متراست زیرا اگر عرض سالن از 12 متر بیشتر باشد امکان تهویه مناسب سالن مقدورنخواهد بود در این روش ضروری است هواکش ها و هواده ها رو به روی هم نباشدتا نقطه کور

انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی

چاپ

altدر هنگام خرید هواکش برای سالن های پرورش جوجه گوشتی یا در زمان تعویض آنها باید توجه داشت که شما در حال خرید ( جریان هوا ) هستید و باید مطمئن باشید که ظرفیت هواکش های انتخابی به حد کفایت باشد علاوه بر این عوامل نظیر هزینه اولیه ( خرید و نصب ) هزینه کارکرد ، میزان دوام و قابل اعتماد بودن ، ضمانت نامه و نگهداری آسان نیزاز نکات مهم در انتخاب نوع هواکش بشمار می آید درهر حال عامل اصلی در این زمینه انتخاب هواکش هایی است که هوا را با سرعت

انواع آبخوری در سالن های پرورش طیور

چاپ

آبخوریهای دستی کله قندیalt
برای جوجه های جوان از این نوع آبخوریها استفاده می شود که توسط کارگر قابل کنترل بوده و کلیه عملیات پر کردن ، خالی کردن ، شستشو و ضد عفونی آنها توسط نیروی کارگر انجام می گیرد . نمونه این آبخوریها ، آبخوریهای کله قندی است که به اسانی آب در اختیار جوجه قرار می گیرد . برای اینکه این عمل بهتر انجام گیرد ، باید داخل حصار و اطراف مادر مصنوعی ، تعدادی آبخوری

انواع وسایل گرمازا در مرغداری و نحوه بکارگیری آنها

چاپ

altحرارت در سنین مختلف ، نقش مهمی در سلامت و تولید مرغ دارد؛ بخصوص در اوایل زندگی جوجه ها این مساله از اهمیت فراوانی برخوردار است . برای تامین گرمای مورد نیاز سالن، از وسایل گوناگونی به شرح ذیل استفاده می شود :
بخاری
ساده ترین وسیله گرما زا محسوب شده و با توجه به فضای سالن و طول و عرض و ارتفاع آن ، یک یا چند بخاری در فواصل مساوی در داخل سالن نصب می گردد و به وسیله دستگاه تنظیم کننده آن ، حرارت را در داخل سالن کم یا زیاد می کنند .
برای کنترل دما باید چند دماسنج دقیق در نقاط مختلف سالن نصب شود؛ ولی در هر صورت کنترل دقیق

صفحه 5 از 5