خبرگزاری ایسنا
یک کارشناس علوم دامی گفت: ایران به دلیل داشتن تنوع دامی و بالا بودن توان و ظرفیت تولید میتواند بیش از نیاز داخلی گوشت قرمز تولید کند اما داشتن شیوه سنتی و بهکار نگرفتن دانش و نیروی متخصص نتوانسته نیاز داخلی این محصول را برآورده کند.
محمد مرادی شهربابک در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه گوشت گوسفند تولید داخلی به دلیل تولید طبیعی و کیفیت بالا میتواند بازار خوبی در منطقه خاورمیانه داشته باشد، اظهار کرد: یکی از مشکلات در صنعت دامپروری تامین علوفه دام است که میتوان با تولید علوفه در نقاطی که صرفه اقتصادی بیشتری دارد، این نیاز را پاسخ داد.