خبرگزاري فارس
در حالی که برنامه دولت رسیدن به خودکفایی گوشت در سال آینده است، مدیرعامل اتحادیه دامداران استان البرز معتقد است در صورت تأمین نهاده، نقدینگی و سیاستگذاریهای مناسب این طرح به نتیجه خواهد رسید.
موسی شرلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص طرح خودکفایی گوشت قرمز که اخیرا توسط وزارت جهاد، وزارت صنعت و اتحادیه سراسری دامداران به امضا رسید، گفت: ظرفیتهای تولید گوشت قرمز در کشور به صورت بالقوه وجود دارد و در صورت تأمین نهاده، نقدینگی و سیاستگذاریهای مناسب این طرح به نتیجه خواهد رسید.