باشگاه خبرنگاران جوان
مديرعامل اتحاديه مرکزي دامداران گفت: ظرفيت توليد شير در ايران فراتر از نياز داخلي و حدود 12،5 ميليون تن است و در بخش گوشت قرمز هم ظرفيت توليد به حدود 1،3 ميليون تن مي رسدکه بيشتر از مرز خودکفايي است.
به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران ،سعيد سلطاني سروستاني در مصاحبه با راديو اقتصاد گفت: در زماني که جمعيت کشور 36 ميليون نفر بود حدود 80 درصد نياز لبني و گوشت قرمز کشور وارد مي شد و هم اکنون با 76 ميليون نفر جمعيت مي توانيم براي صادرات هم برنامه ريزي کنيم و پارسال