hen.jpg

در ايلام مرغ ارگانيک توليد نمي‌شود!

چاپ

alt

مسوول مبارزه با بيماري‌هاي طيور دامپزشکي استان گفت: از ديرباز باورهاي غلطي در مورد مرغ پرورشي در ميان مردم ايلام وجود داشته است که برخي از آنها همچنان تداوم يافته است.

دکتر شهرام باسامي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ضمن بيان اين مطلب اظهار کرد: مصرف مرغ به عنوان سالم‌ترين غذا، يکي از پروتئين‌هاي سفيد درصد بالايي از رژيم غذايي مردم را تشکيل مي‌دهد به همين دليل دامپزشکي بر کليه مراحل توليد تا مصرف آن نظارت دارد.


وي ضمن اشاره به اينکه در استان تعداد 265 مرغداري گوشتي تحت نظارت دامپزشکي فعاليت دارند، افزود: رژيم غذايي مرغداري‌ها عبارت است از کنجاله سويا، ذرت و ويتامين‌ها و در مورد دارو نيز از دو دسته يعني آنتي بيوتيکها و داروهاي تقويتي استفاده مي‌شود.

باسامي تصريح کرد: در ميان مردم تلقي‌ها و باورهاي غلط در خصوص مصرف گوشت مرغ وجود دارد، از جمله اينکه رشد مرغ گوشتي را به دليل استفاده از هورمون‌ها مي‌دانند، در حالي که با توجه به قيمت بالا، استفاده از هورمون‌ها صرفه اقتصادي ندارد و به هيچ وجه در توليد مرغ از آنها استفاده نمي‌شود.

مسوول مبارزه با بيماري‌هاي طيور دامپزشکي استان خاطرنشان کرد: جوجه گوشتي حداکثر ظرف 52 روز آماده ارائه به بازار مي‌شود و اين امر در حقيقت به واسطه اصلاح ژنتيکي است و نه استفاده از دارو و هورمون.

وي در پايان اعلام کرد: در استان ايلام مرغ ارگانيک توليد نمي‌شود که اين مسئله به ساختار مديريتي مرغداري‌ها بازمي‌گردد.

افزودن نظر

جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا
حامی پروژه ملی جوملا فارسی شرکت نوید ایرانیان