hen.jpg

برداشت بیش از 250 هزار تن جو در اصفهان

چاپ

خبرگزاری ایاناalt
پیش‌بینی می‌شود اصفهان با سطح زیر کشت 61 هزار هکتار جو، بیش از 263 هزار تن از این نهاده دامی را تولید و عرضه کند.
مدیر زارعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: اصفهان یکی از استان‌های خشک کشور است و بیشتر مزارع آن به‌شدت وابسته به نزولات آسمانی هستند، به همین دلیل اکثر مزارع جو آبی هستند.

زارع افزود: سطح زیر کشت جو در اصفهان در سال زراعی جاری 61 هزار هکتار است که برداشت آن از اواخر اردیبهشت‌ماه آغاز شده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 25 هزار هکتار از این میزان سطح زیر کشت برداشت شده است که از این سطح حدود 107 هزار تن محصول تولید و به بازار آمده است.

مدیر زارعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: بیش از 95 درصد جو کشت‌شده آبی است و محصول تولیدی از کیفیت مناسبی برخوردار است.

زارع تصریح کرد: طبق برآورد کارشناسان در سال جاری بیش از 263 هزار تن جو در استان تولید می‌شود که عمده آن به مصرف دامداران داخلی می‌رسد.

وی در پایان یادآور شد: قیمت تضمینی جو به ازای هر کیلوگرم حدود 450 تومان است، این در حالی است که کشاورزان آن را با قیمت توافقی بین 650 تا 720 تومان به فروش می‌رسانند.