خبرگزاری ایانا
پیشبینی میشود اصفهان با سطح زیر کشت 61 هزار هکتار جو، بیش از 263 هزار تن از این نهاده دامی را تولید و عرضه کند.
مدیر زارعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: اصفهان یکی از استانهای خشک کشور است و بیشتر مزارع آن بهشدت وابسته به نزولات آسمانی هستند، به همین دلیل اکثر مزارع جو آبی هستند.
زارع افزود: سطح زیر کشت جو در اصفهان در سال زراعی جاری 61 هزار هکتار است که برداشت آن از اواخر اردیبهشتماه آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 25 هزار هکتار از این میزان سطح زیر کشت برداشت شده است که از این سطح حدود 107 هزار تن محصول تولید و به بازار آمده است.
مدیر زارعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: بیش از 95 درصد جو کشتشده آبی است و محصول تولیدی از کیفیت مناسبی برخوردار است.
زارع تصریح کرد: طبق برآورد کارشناسان در سال جاری بیش از 263 هزار تن جو در استان تولید میشود که عمده آن به مصرف دامداران داخلی میرسد.
وی در پایان یادآور شد: قیمت تضمینی جو به ازای هر کیلوگرم حدود 450 تومان است، این در حالی است که کشاورزان آن را با قیمت توافقی بین 650 تا 720 تومان به فروش میرسانند.