wheat.jpg

آغاز برداشت جو از مزارع استان اصفهان

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

برداشت جو از مزارع استان اصفهان از استانهای برتر تولید کننده این محصول درکشور آغاز شد.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز میانگین برداشت این محصول را درهر هکتار بیش از 4 تن اعلام کرد و گفت: برداشت جو از سطح حدود 58 هزار هکتار از مزارع این استان تا پایان خرداد ادامه دارد و پیش بینی می شود بیش از 249 هزار تن جو از مزارع این استان برداشت شود.
آقای زارع افزود: شهرستانهای اصفهان ، اردستان ، فریدن ، مبارکه وشهرضا عمده تولید کنندگان این محصول در استان اصفهان هستند .

وی گفت : نصرت ، ریحان، یوسف و ماکویی عمده ارقام جوی تولیدی این استان است.
در سال زراعی گذشته 51 هزارو 717 هکتار از مزارع استان زیرکشت جو رفت و 187 هزار و 400 تن برداشت شد.
استان اصفهان از عمده تولیدکنندگان جو کشور محسوب می شودکه رتبه نخست عملکرد در واحد سطح را دارد و سومین تولید کننده پس از استانهای خراسان رضوی و فارس است.