hen.jpg

آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در کرج

چاپ

خبرگزاری ایاناalt
رئیس شبکه دامپزشکی کرج از آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان خبر داد.
محمود خدری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان کرج اجرا شد.
وی افزود: این طرح از 15 اسفندماه سال جاری آغاز شده است و تا اوایل سال آینده نیز ادامه دارد.

رئیس شبکه دامپزشکی کرج خاطرنشان کرد: در راستای اجرای این طرح، تعداد اکیپ‌های عملیاتی نظارت بر بهداشت عمومی شبکه به دوبرابر افزایش پیدا کرده است.

خدری ادامه داد: در طرح مذکور تمامی مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها به‌صورت مستمر تا پایان سال91 و ابتدای سال 92 تحت نظارت بیشتر و مؤثرتری قرار خواهند گرفت.

وی تصریح کرد: در این زمینه به‌طور قطع با افراد متخلف که اقدام به امور غیرقانونی می‌کنند، برخورد جدی و قاطع خواهد شد.