corn.jpg

تولید 1.4 میلیون تن گوشت مرغ طی 9 ماه/ افزایش مصرف سرانه به 25 کیلوگرم

چاپ

خبرگزاري ايسناalt

 رییس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور از تولید بیش از یک میلیون و 400 هزار تن گوشت مرغ طی 9 ماهه امسال خبر داد و پیش‌بینی کرد: تا پایان سال میزان تولید این محصول از مرز یک میلیون و 900 هزار تن بگذرد.
محمد یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به تولید ماهانه 155 تا 160 هزار تنی گوشت مرغ گفت: بعد از ماه رمضان جوجه‌ریزی مرغ گوشتی ماهانه به بیش از 95 میلیون قطعه رسیده است.

وی با اشاره به افزایش تولید گوشت مرغ و مازاد بر مصرف‌ بودن این محصول اظهار کرد: شرکت پشتیبانی امور دام طی چند ماه اخیر هم‌چنان این محصول را به منظور تعادل در بازار جمع‌آوری می‌کند و هم‌اکنون حدود 70 هزار تن گوشت مرغ توسط این شرکت ذخیره‌سازی شده است.

رییس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی خاطرنشان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام هر کیلوگرم گوشت مرغ منجمد و بسته‌بندی شده را 4600 و 4800 تومان می‌خرد.

یوسفی قیمت خرید هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری را 2950 و هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار مصرف را 4300 تا 4500 تومان عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت مرغ از پنیر هم ارزان‌تر است.

وی از افزایش مصرف سرانه‌ی گوشت مرغ در کشور خبر داد و گفت: میزان مصرف سرانه این محصول پروتئینی از 23 کیلوگرم به حدود 25 کیلوگرم رسیده است.

رییس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با اشاره به این‌که ماهانه بیش از 15 هزار تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف کشور تولید می‌شود گفت: با توجه به این‌که مجوز صادرات گوشت مرغ صادر داده است، صادر‌کنندگان درحال بازاریابی این محصول در کشور‌های حاشیه‌ی خلیج‌فارس، آسیای میانه و ارمنستان هستند.