واحد مرکزی خبر
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی از تولید سالانه حدود 12 میلیون تن انواع محصولات دامی توسط سه میلیون بهرهبردار در کشور خبر داد.
اقای سعادتالله عباسی امروز در حاشیه نشست با مسئولان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه سالانه یک میلیون تن
گوشت قرمز در کشور تولید میشود در حالی که مصرف ما یک میلیون و 100 هزار تن گوشت قرمز در سال است، افزود: کشور ما ظرفیت تولید دو میلیون تن گوشت قرمز را دارد.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه وضعیت موجود تولید گوشت مرغ، گوشت قرمز، شیر و تخممرغ حاکی از برقراری شرایط آرام در روند تولید این محصولات دارد، افزود: شواهد نشانگر این است که در صورت حمایت از این مجموعه کالاهای استراتژیک با ظرفیت موجود میتوان بیش از آنچه اکنون تولید میشود، روانه بازار مصرف کرد.
وی با بیان اینکه براساس ظرفیت سالنهای مرغداری موجود سالانه میتوان 2.5 میلیون تن گوشت مرغ تولید کرد افزود: ولی در حال حاضر یک میلیون و 800 هزار تن از این محصول پروتئینی تولید میشود که البته همین میزان نیز نیاز فعلی بازار را تامین میکند.