chick.jpg

آغاز کشت جو در مزارع استان اصفهان

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

کشت جو در مزارع استان اصفهان آغاز شد.

بیش از 55 هزار هکتار از مزارع این استان به کشت پائیزه جو اختصاص یافته است و پیش بینی می شود بیش از 230 هزار تن از این محصول برداشت شود.

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان عمده مناطق زیر کشت جو را در استان اصفهان شهرستانهای اصفهان ، اردستان ، آران و بیدگل ، شهرضا و گلپایگان بیان کرد و گفت : هزار و 115 تن بذر اصلاح شده از ارقام نصرت ، ریحان صفر سه ، یوسف و mb - 82- 12 بین کشاورزان توزیع شده است.

آقای جلال افزود : کشت جو تا نیمه آذر در مناطق گرمسیری استان اصفهان ادامه دارد .

در سال زراعی گذشته 51 هزار و717 هکتار از مزارع استان زیرکشت جو رفت و 187 هزار و400 تن برداشت شد.

استان اصفهان از عمده تولیدکنندگان جو کشور محسوب می شودکه به لحاظ عملکرد در واحد سطح رتبه اول و از لحاظ تولید مقام سوم را بعد از استانهای خراسان رضوی و فارس دارد.