corn.jpg

مركز آمار ايران اعلام كرد: ميزان توليد گوشت قرمز در كشتارگاه‌هاي كشور

چاپ

خبرگزاري ايسناalt

 آمار توليد گوشت قرمز در كشتارگاه‌هاي كشور در سال 1390 منتشر شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، براساس نتايج اين طرح وزن گوشت قرمز توليدي انواع دام‌هاي ذبح شده در كشتارگاه‌هاي كشور طي سال 1390 جمعا 391 هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بيش از ساير انواع دام بوده است.

همچنين سهم گوشت گاو و گوساله با 250 هزار تن وزن لاشه حدود (64درصد) گوسفند و بره با 104 هزار تن (27 درصد)، بز و بزغاله با 27 هزار تن (هفت درصد) و ساير انواع دام‌ها با 10 هزار تن (دو درصد) كل لاشه مقابل مصرف بوده است.

 

با اجراي اين آمارگيري، هر ساله ميزان كشتار انواع دام سبك و سنگين در كشتارگاه‌هاي رسمي كشور توسط مركز آمار ايران اعلام مي‌شود. اين آمارگيري از سال 1347 هر ساله توسط مركز آمار ايران اجرا ونتايج آن منتشر مي‌شود. براساس خلاصه نتايج اين آمارگيري در سال 1390 تعداد 398 كشتارگاه در سراسر كشور فعاليت داشته‌اند كه حاصل فعاليت آن‌ها ذبح هشت ميليون و 949 هزار راس انواع دام بوده است.

شايان ذكر است توليد گوشت در كشتارگاه‌هاي كشور تنها بخشي از توليد گوشت قرمز را شامل مي‌شود و بخش مهم ديگر كشتارها، خارج از كشتارگاه‌هاي رسمي انجام مي گيرد.