واحد مرکزی خبر
80 هزار قطعه مرغ ارگانیک در چهار محال و بختیاری جوجه ریزی شد .
مرغ ارگانیک ، محصولی است که کمترین مواد شیمیایی در تولید آن به کار می رود و آنتی بیوتیک که به عنوان محرک رشد مرغ استفاده می شود کاملا از
چرخه تولید حذف می شود.
مدیر کل دامپزشکی چهار محال و بختیاری گفت : بر روی بسته بندی این نوع مرغها ، ارگانیک بودن آن درج می شود .
مهری افزود تا پایان برنامه پنجم توسعه 20 درصد از واحد های تولید مرغ چهار محال و بختیاری گوشت سفید ارگانیک تولید خواهند کرد .
او خاطرنشان کرد برای تولید مرغ ارگانیک از کبد مرغها ، در سنین پانزده ،بیست و پنج و چهل و پنج روزگی نمونهبرداری و به جای استفاده از مواد آنتی بیوتیک و هورمونها ، از مواد طبیعی در تولید گوشت استفاده میشود.
استفاده نکردن از آنتی بیوتیک در طول دوره ی پرورش این نوع مرغها موجب تولید گوشت سالم و باکیفیت تری می شود .
در این روش از ورود هرگونه عامل بیماری به مرغداری جلوگیری و از برنامه غذایی منظم و به اندازه و از پروتئین های مجوزدار استفاده می شود.
170 واحد مرغداری در چهار محال و بختیاری سالانه 21هزار تن گوشت مرغ تولید می کند .