corn.jpg

کشور ظرفیت تولید بیش از 2.5 میلیون تن گوشت مرغ را دارد

چاپ

خبرگزاری ایرناalt

مدیرکل پرورش و اصلاح نژاد طیور و زنبورعسل وزارت جهاد کشاورزی گفت: با وجود زیرساخت های مناسب در بخش صنعت طیور، ظرفیت تولید سالانه بیش از 2.5 میلیون تن گوشت مرغ در کشور وجود دارد.

ˈرضا ترکاشوندˈ، روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: در صورت حمایت از صنعت طیور و امکان پنج دوره جوجه ریزی در سال، می توانیم سالانه 

یک میلیارد و 500 میلیون تن جوجه ریزی داشته باشیم تا به ظرفیت تولید 2.5 میلیون تن گوشت مرغ دست یابیم.

 

وی اظهارداشت: سال گذشته با حدود دو دوره جوجه ریزی، یک میلیون و 783 هزارتن گوشت مرغ در کشور تولید شد.

 

این مقام مسئول ادامه داد: امسال پیش بینی می شود یک میلیون و 900 هزارتن گوشت مرغ در کشور تولید و عرضه شود.

 

ترکاشوند تصریح کرد: بنابراین در زمینه تولید گوشت مرغ مورد نیاز داخل کمبودی وجود ندارد و این محصول به میزان مصرف داخلی تولید و عرضه می شود.

 

وی اضافه کرد: متاسفانه به دلیل مسائل رقابتی در بازارهای جهانی، نبود مشوق های صادراتی و عدم حمایت بموقع از صنعت طیور، تاکنون در بخش صادرات گوشت مرغ موفقیتی نداشته ایم و این محصول تنها به میزان مصرف داخل تولید شده است.

 

مدیرکل پرورش و اصلاح نژاد طیور تاکید کرد: درزمان حاضر حمایت از صادرات در دستور کار تمامی کشورهای دنیا قرار دارد، بنابراین درراستای حمایت از تولید و صادرات باید مشوق های صادراتی و بخشودگی مالیاتی برای ورود به بازارهای جهانی فراهم شود تا تولید کننده انگیزه لازم را برای افزایش تولید داشه باشد.

 

وی به ظرفیت بالای تولید محصولات کشاورزی در کشور اشاره کرد و افزود: با وجود ظرفیت بالای تولید محصولات کشاورزی، هنوز شرایط لازم برای صادرات این محصولات در کشور فراهم نشده، در حالی که صادرات تولیدات داخلی می تواند ارز آوری مطلوبی برای کشور به همراه داشته باشد.