wheat.jpg

اصفهان قطب تولید گوشت بوقلمون

چاپ

altمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در خصوص تولیدات گوشت مرغ جایگاه دوم و گوشت بوقلمون رتبه اول کشور را داریم
امیرحسین افیونی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: علی‌رغم خشکسالی‌های حاکم در بیشتر مناطق

استان، نه تنها شاهد کاهش تولیدات دام و طیور نبودیم بلکه طی سال‌های اخیر فرآورده‌های مختلف به صورت منطقی رشد پیدا کرده است.
وی با اشاره به تولید شیر افزود: در استان اصفهان یک میلیون و 250 هزار تن شیر خام تولید می‌شود که از این میزان حدود 500 هزار تن مازاد مصرف استان بوده و به دیگر استان‌ها صادر می‌شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: در خصوص تولیدات گوشت مرغ جایگاه دوم و گوشت بوقلمون رتبه اول کشور را داریم و این امکان را به ما می‌دهد تا مازاد مصرف استان را صادر کنیم.
وی تصریح کرد: نگاه ما این نیست که به هر قیمت در راه توسعه کمی گام بر داریم بلکه کیفیت و افزایش بهره روی را به عنوان یک رویکرد دنبال می‌کنیم.
دان و جوجه ایران به نقل از فارس،افیونی با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزا گفت: این بیماری در دنیا رایج است و در کشور هم 20 استان درگیر آنفلوآنزا هستند؛ با این وجود در اصفهان کنترل شده و جای نگرانی نیست.
وی با بیان این که به دلیل شیوع آنفلوآنزا 30 درصد از کل مرغ تخم‌گذار کشور معدوم شد، عنوان کرد: از ابتدای مهر ماه 21 میلیون قطعه پرنده در کشور معدوم شدند که از این میزان 900 هزار مربوط به اصفهان بود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با تاکید بر این که سال گذشته وضعیت بدتری داشتیم، تصریح کرد: وقتی بیماری در استان‌های دیگر بروز می‌کند حتی اگر اصفهان درگیر نشود باز هم متأثر خواهد بود و در صورت کمبود و افزایش قیمت در دیگر استان‌ها، افزایش قیمت در اصفهان هم طبیعی است.