wheat.jpg

۵۰ درصد کالری غذایی ایران وارد می شود/ نیاز کشور به ذرت و سویای تراریخته

چاپ

altدبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با بیان اینکه ذرت بیشترین درصد محصولات تراریخته وارداتی است، خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد کالری غذایی ایران به شکل واردات انجام می شود.
دکتر مصطفی قانعی در خصوص واردات محصولات تراریخته خاطر نشان کرد: ۵۰ درصد کالری غذایی

ایران به شکل واردات انجام می شود و ۵۰ درصد مابقی آن در کشور تولید و نیاز مردم به واسطه آن تامین می شود.
وی با بیان اینکه از میزان این وارداتی ها سهم عمده ای شامل ذرت، پنبه و سویا می شود، خاطر نشان کرد: ۸۰ درصد میزان کالری غذایی که وارد می شود مربوط به محصولات تراریخته است.
قانعی تاکید کرد: باید دقت کرد که از این میزان واردات بخشی از آن مربوط به واردات محصولات تراریخته است بنابراین کل واردات منظور نیست.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با بیان اینکه بیشترین درصد این محصولات تراریخته وارداتی هم ذرت است، خاطر نشان کرد: پنبه نیز از پاکستان تامین می شود.

 

منبع مهر