corn.jpg

ثبات بازارمرغ نیازمندخارج شدن ذرت و سویا از واردات انحصاری

چاپ

 altعضوکمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه مرغداران توان پرداخت دیرکردهای وام های بانکی با سود بالا را ندارند،گفت: کنترل نوسانات نرخ مرغ نیازمند نگاهی دو سویه است.
 علی ابراهیمی درباره وضعیت نرخ مرغ در بازارکشور،گفت: برای تنظیم نرخ فرآورده‌های مرغی علاوه برمرغداران، مصرف کننده

نیز باید از شرایط  بازار رضایتمند باشد بنابراین برای آرامش بازار مرغ باید درگام نخست فکری به حال هزینه بالای تولید فرآورده های مرغی کرد.
  دان و جوجه ایران به نقل از خانه ملت؛ نماینده مردم شازند درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مرغداری صنعت پر ریسکی است،تصریح کرد: مرغداران برای ماندگاری در صنعت مرغداری نیازمند حمایت‌های بیمه ای هستند زیرا در سال گذشته شاهد خسارت‌های هنگفتی به مرغداران براثر بیماری‌های از جنس طیور بودیم .
ابراهیمی افزود: خارج شدن از انحصار وارداتی سویا و ذرت راهکاری برای کاهش هزینه تولید مرغ  به شمار می آید بنابراین برای ثبات بازار مرغ  باید واردات نهاده‌های دامی به تشکلها واتحادیه‌ها سپرده شود.
وی با بیان اینکه تعیین نرخ مرغ درآستانه ماه مبارک رمضان نیازمند ایجاد معیاری دوسویه است، یادآورشد:فاصله قیمت تمام شده مرغ تا فروش در بازار مصرفی نیازمند کنترل نظارتی است.
 وی ادامه داد: مرغداران اعتقاددارند،نرخ فروش مرغ با هزینه تولید همخوانی ندارد و  باید نرخی برای فروش مرغ در بازار در نظرگرفته شودکه جوابگویی هزینه تولید و سود متعارف برای مرغداران باشد اما دولت نیز در این راستا نباید از حقوق مصرف کننده غافل شود.
ابراهیمی افزود: شکستن انحصار واردات نهاده های دامی نیازمند اختصاص مجوز واردات به تشکل‌ها وکاهش بروکراسی اداری است.
وی ادامه داد: نرخ مرغ برمبنای حقوق تولید کننده و مشتری در مناسباتی همچون ماه مبارک رمضان تعیین شود.
عضوکمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه مرغداران توان پرداخت دیرکردهای وام‌های بانکی با سود بالا را ندارند، یادآورشد: یکی از راهکارهای اساسی برای بهبود وضعیت مرغداری های کشور تعریف نقش موثر برای تشکل های مرتبط با طیور در تنظیم بازار مرغ در صنعت مرغداری است.