کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیآغاز طرح ارتقای کیفی گوشت مرغ
آغاز طرح ارتقای کیفی گوشت مرغ

رئیس سازمان دامپزشکی: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از امروز همزمان در ۱۴ استان کشور آغاز شد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور، در مراسم آغاز این طرح گفت: از این پس، مرغ عرضه شده با توجه به اینکه در کدام کشتارگاه ذبح شده اند با رتبه‌های +A، A +، B، B عرضه خواهند شد.
آقای علیرضا رفیعی پور افزود: افزایش کیفیت در عرضه گوشت مرغ از طریق ایجاد رقابت میان کشتارگاهها، هدف اصلی اجرای این طرح است.
وی گفت: در حال حاضر از مجموع ۲۲۰ کشتارگاه در کشور، پنج کشتارگاه مرغ با کیفیت A+ و سی و سه کشتارگاه مرغ با کیفیت A عرضه می‌کنند و بقیه در رتبه B و B + است.
آقای رفیعی پور افزود: از این پس مرغ تنها با درجه بندی‌های یاد شده به بازار عرضه می‌شود و مصرف کنندگان از طریق نشان‌های درج شده روی بسته بندی مرغ، در جریان رتبه کشتارگاه و کیفیت مرغ مصرفی قرار می‌گیرند.
دان و جوجه ایران به نقل از صداوسیما،رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: دستگاه‌های استفاده شده در کشتارگاه، آبگیری مرغ، رعایت مسائل بهداشتی و … از جمله شاخصه‌های تعیین درجه کشتارگاه و کیفیت مرغ است.

  • یکشنبه، ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۵

نظر شما

نظر شما