-
Authorعماد نصیری
-
نظر ها0 Comments
-
Category
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از فعالیت ۳۹۵ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از ۶ میلیون قطعه خبر داد.
نوبخت اژدری ظهر امروز در جلسه بررسی تولیدات واحدهای مرغداری اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل دارای 395 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 6 میلیون و 800 هزار قطعه بوده که تلاش و جدیت بر این است تا میزان تولید در این واحدها را توسعه و گسترش دهیم.
وی افزود: میزان جوجهریزی در تیرماه امسال در حدود دو میلیون قطعه بوده که پیش بینی میشود از این میزان سه هزار و 715 تن گوشت تولید شود که این میزان نسبت به ماه گذشته حدود 10 درصد افزایش را نشان میدهد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: از این میزان گوشت تولیدی دو هزار و 646 تن در داخل استان مصرف میشود و مابقی در حدود 515 تن به استانهای همجوار به صورت لاشه و یا زنده صادر میشود.
اژدری گفت: تامین به موقع نهادههای مورد نیاز مرغداران سبب افزایش جوجهریزی در مرغداریها شده و در نهایت شاهد افزایش تولید گوشت مرغ در تیرماه 98 هستیم و پیش بینی میشود در آینده به جهت رفع موانع نهادهها جوجه ریزی بیش از ماههای قبل را شاهد باشیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: در تیرماه امسال بیش از یک هزار و 949 تن کنجاله سویا و دو هزار و 200 تن ذرت در بین مرغداران استان توزیع شده است.
تولید 76 هزار تن شیر در پارسآباد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد نیز از تولید متوسط سالانه 76 هزار تن شیر خبر داد و گفت: این مقدار شیر از 98 واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت دو هزار و 114 راس و 14 واحد گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت 21 هزار و 192 راس و دامداران عشایری و سنتی تولید شده و در مجموع موجب اشتغال زایی دو هزار و 400 نفر در این شهرستان شده است.
حسن نظیفی افزود: برای فراوری و تبدبل شیر به فراوردههای لبنی از جمله تولید ماست، پنیر پیتزا و دو شرکت فعال با مجموع ظرفیت سالانه 65 هزار تن و اشتغالزایی 150 نفر، در حال حاضر در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه پنج مرکز جمعآوری شیر در سطح شهرستان فعالیت دارند، تصریح کرد: روزانه بیش از 200 تن شیر در شهرستان پارسآباد تولید میشود واین شهرستان از نظر تولید شیر رتبه اول را در استان دارا است.
کاشت 11 رقم سویا در قالب طرح انتخاب مشارکتی ارقام در بیلهسوار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیلهسوار نیز از کاشت 11 رقم سویا در قالب طرح انتخاب مشارکتی ارقام در شهرستان بیلهسوار خبر داد و گفت: یکی از راههای افزایش تولید انتخاب رقم مناسب است که طرح P.V.S برای رسیدن به این مقصود اجرایی شده است تا بتوان بهترین زراعت را با توجه به شرایط هر منطقه به کشاورزان پیشنهاد نمود.
ربلعلی جهانی افزود: در این طرح 11 رقم سویا مورد ارزیابی قرار میگیرد که سه رقم به عنوان شاهد و هشت رقم به عنوان تیمار در شرایط منطقه مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی بیان کرد: انتخاب مشارکتی ارقام شاید یک روش ساده و کم هزینه با مشارکت و همکاری خود کشاورزان است که برای بهبود عملکرد برداشت محصولات کشاورزی انجام میشود که این طرح، در شرایط واقعی با همان مشخصاتی که خود کشاورزان عمل میکنند، کشت و کار میشود و در نهایت همه مراحل عملیات زراعی مطابق با اصولی که در هر منطقه رواج دارد صورت میگیرد تا به برداشت محصول میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیلهسوار با اشاره به ویژگیها و تأثیرات مثبت اجرای این طرح در ارتقای عملکرد محصولات کشاورزی تصریح کرد: از اجرای این طرح و تجربیات آن میتوان برای سایر پارامترهای مؤثر در کشاورزی و زراعت از جمله: کود، رقم، مبارزه با آفات و دیگر موارد مربوط به تولید محصولات زراعی بهره برد.
دان و جوجه ایران به نقل از تسنیم،جهانی با بیان اینکه انتخاب ارقام سازگار با مناطق مختلف شهرستان، دستیابی به عملکرد مناسب و روی آوردن به روش های بهینه کشت از طریق اجرای طرح در اراضی خود کشاورزان و مشارکت آنها از جمله اهداف این طرح است ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح های P.V.S و مشارکت و همکاری کشاورزان و انتخاب بهترین ارقام و ترویج کشت آنها، افزایش چشمگیری در تولید محصولات استراتژیک در منطقه شاهد باشیم.
-
دوشنبه، 7 مرداد 1398 - 18:06