کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیمرکز آمار ایران: تولید گوشت قرمز در کشور ۲۰درصد کاهش یافت!
مرکز آمار ایران: تولید گوشت قرمز در کشور ۲۰درصد کاهش یافت!

مرکز آمار ایران با مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹۷ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ اعلام کرد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور ۲۰ درصد کاهش یافته است.
گزیده نتایج فصل پاییز آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های کشور در فصل پاییز ۱۳۹۷ جمعاً ۸۴.۲ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٤٦.٦ هزار تن، ۵۵.۳ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
گوسفند و بره با ۲۸.۲ هزار تن، بز و بزغاله با ۷.۶ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ۲ هزار تن، به‌ترتیب ۳۳.۵ درصد، ۹ درصد و ۲.۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز سال ۱۳۹۷ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشان‌دهنده کاهش ۲۰ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۲ درصد، برای بز و بزغاله ۱۴ درصد، برای گاو و گوساله ۱۸ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ۲۳ درصد و برای شتر و بچه شتر ۴۴ درصد بوده است.

 

مهر

  • دوشنبه، ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷

نظر شما

نظر شما