کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلی۱۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در خمین تولید شد
۱۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در خمین تولید شد

رئیس شبکه دامپزشکی خمین گفت: یکهزار و ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون پارسال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
علی اصغر حمزه لو روز یکشنبه افزود: حدود ۱۰۰ هزار قطعه بوقلمون در ۲ دوره جوجه ریزی در واحدهای پرواربندی این شهرستان پرورش داده شد.
وی اظهارکرد: خمین رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون در استان مرکزی را دارد و از ۲۰ واحد پرورشی این طیور در استان، هشت واحد آن در خمین فعالیت می کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین بیان کرد: سه واحد پرورش بوقلمون خمین پارسال نیمه فعال بود و یک دوره جوجه ریزی ر آن ها انجام شد که در صورت استفاده از ظرفیت این واحدها تولید گوشت بوقلمون در خمین به یک هزار و ۸۰۰ تن می رسد.
حمزه لو مدت هر دوره پرورش بوقلمون چهار ماه عنوان کرد و ادامه داد: نبود واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه های مفقوده زنجیره تولید و پرورش بوقلمون در خمین است.
وی گفت: بوقلمون پرورشی این شهرستان به واحدهای کشتارگاهی در استان های تهران، اصفهان و قم ارسال می شود و از این استان ها با بسته بندی مناسب به مناطق مختلف عرضه می شود درحالیکه می توان با حمایت اصولی از سرمایه گذاران، این امکان را در خمین فراهم کرد و ارزش افزوده آن نصیب منطقه شود.
دان و جوجه ایران به نقل از ایرنا،رئیس شبکه دامپزشکی خمین افزود: در واحدهای پرورش بوقلمون خمین ۴۰ فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است که ظرفیت توسعه آن نیز وجود دارد.
حمزه لو دربخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های فعال خمین، ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن گوشت سفید مرغ تولید و با کشتار ۲ میلیون قطعه در تنها کشتارگاه طیور این شهرستان چهار هزار تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف شد.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین یادآور شد: این شهرستان ۱۲۵ واحد پرورش طیوردارد و از نظر تولید گوشت سفید در جایگاه دوم و تخم مرغ در رتبه هفتم استان مرکزی است.
شهرستان ۱۰۵ هزار نفری خمین واقع در جنوب استان مرکزی، چهار هزار بهره بردار فعال در بخش دام، طیور و آبزیان دارد.

  • یکشنبه، ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰

نظر شما

نظر شما