chick.jpg

زنجان از قطب‌های تولید گوشت بوقلمون در کشور است

چاپ

altمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: استان زنجان با تولید بیش از 10 درصد گوشت بوقلمون یکی از قطب‌های تولید این محصول در کشور است
 رحمان رستم‌خانی اظهار کرد: در حال حاضر 19 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت 145 هزار و 600 قطعه

در استان در حال فعالیت هستند.
«دان و جوجه ایران» به نقل از فارس: وی افزود: در صورت فعال بودن کل ظرفیت استان زنجان و با احتساب دو دوره پرورش در سال، این استان قابلیت تولید سالانه بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون را دارد.
تولید 2 هزار و 900 تن گوشت بوقلمون در زنجان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از تولید بالغ بر 2 هزار و 130 تن گوشت بوقلمون طی 9 ماه گذشته از سال جاری در استان زنجان خبر داد و تصریح کرد: در این راستا در استان اکثرا از نژادهای BUT6، نیکولاس و هیبرید که عمده آن از کشورهای اروپایی و کانادا وارد کشور می‌شوند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
رستم‌خانی خاطر نشان کرد: در سال جاری همچنین نخستین واحد پرورش بوقلمون مادر گوشتی استان به ظرفیت 5 هزار قطعه در قالب تکمیل زنجیره تولید بوقلمون شمال غرب کشور راه‌اندازی شد، که با افتتاح این واحد تولیدی علاوه‌بر صرفه‌جویی ارزی و عدم وابستگی به واردات جوجه یک روزه بوقلمون، سالانه بیش از 600 هزار قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی تولید و عرضه خواهد شد.