wheat.jpg

کاهش قیمت مرغ و ضرورت افزایش صادرات

چاپ

altرئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با اشاره به کاهش قیمت ها در بازار گفت: باید برای افزایش صادرات برنامه ریزی شود
محمد یوسفی اظهار داشت: زمانی که قیمت ها مقداری افزایش می یابد یا از نرخ های تعادلی عبور می کند نهادهای نظارتی و تعزیراتی و سازمان

حمایت با جدیت وارد می شوند تا قیمت ها را کنترل کنند و در دوره افت قیمت ها نیز انتظار داریم دولت برای جلوگیری از ضرر تولید کنندگان اقدام کند.
وی افزود: قیمت فروش مرغ در مرغداری ها نباید از 4 هزار و 700 تومان در هر کیلو کمتر باشد تا تولید کننده ضرر نکند اما در حال حاضر نرخ ها به ضرر بخش تولید است و در صورت ادامه این وضع شاید بخش تولید برنامه های خود را تغییر دهد و همچنان گرفتار عدم تعادل عرضه و تقاضا
باشیم.
یوسفی گفت: در روزهای اخیر حتی قیمت گوشت مرغ در خرده فروشی ها به سطح عمده فروشی کاهش یافته است و البته شرکت پشتیبانی امور دام تلاش می کند با خرید بخش مازاد تولید و ذخیره سازی آن تا حدودی تعادل را به بازار برگرداند اما ظرفیت تولید خیلی زیاد است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی اظهار داشت: کشورهای همسایه سالانه 2 میلیون تن گوشت مرغ وارد می کنند که سهم ما حداکثر به 80 هزار تن می رسد در حالی که ما می توانیم تا 800 هزار تن نیز صادر کنیم.
یوسفی افزود: کیفیت تولید گوشت مرغ در ایران با بالاترین استانداردهای جهانی برابری می کند و اگر دولت حمایت کند و قیمت ها هم رقابتی باشد می توانیم حضور پایدار و گسترده در بازارهای منطقه داشته باشیم.
وی گفت: قیمت 6 هزار و 400 تومان در هر کیلوگرم مرغ قیمت واقعی نیست و باید از بخش تولید حمایت کنیم همان طور که در موقع افزایش قیمت ها از مصرف کنندگان حمایت می شود.
یوسفی همچنین خواستار نوسازی صنعت تولید گوشت و مرغ شد و افزود: باید قیمت تمام شده را کاهش دهیم و دولت حمایت از صادرات این بخش را در اولویت کاری قرار دهد و حضور نوسانی در بازارهای صادراتی جوابگو نیست.

 

منبع: صداوسیما