hen.jpg

پرورش مرغ "سایز" دارای توجیه اقتصادی است

چاپ

altمدیرکل دامپزشکی خراسان‌ جنوبی گفت: پرورش مرغ سایز دارای توجیه اقتصادی است، چراکه در این روند، مرغ در سن حداکثر 42 روزه کشتار می‌شود و در نهایت منجر به افزایش تولید گوشت در واحد سطح و بهبود تبدیل غذایی می‌شود.
علیرضا رفیعی‌پور با اشاره به تولید مرغ سایز در استان افزود: در تولید این مرغ تسهیل در بسته‌بندی و امکان بهره‌وری بهتر

از مرغ در مراکز عرضه و رستوران‌ها فراهم می‌شود.
وی با بیان اینکه در پرورش مرغ با سن پایین‌تر کیفیت گوشت مطلوب‌تر بوده و باعث رضایت بیشتر در مصرف کننده ‌خواهد بود، تصریح کرد: در هنگام افزایش وزن مرغ، لاشه‌های بیش از دو کیلوگرم میزان چربی مرغ و چربی‌های محوطه شکمی افزایش می‌یابد و مصرف کننده برای خرید چربی بطنی که مصرف خوراکی نداشته  و دورریز است، هزینه پرداخت می‌کند.
مدیرکل دامپزشکی استان یادآور شد: تولید مرغ سایز با وزن استاندارد یکی از آیتم‌های بسیار مهم در صادرات بوده و باعث بازارپسندی محصول می‌شود.
رفیعی‌پورخاطرنشان کرد: همکاری تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها و تشکل‌های تولیدی و فرهنگ‌سازی در مصرف کنندگان و ایجاد زیر ساخت‌های لازم برای به ثمررسیدن این طرح انکارناپذیر است.

 

منبع: ایسنا