chick.jpg

۴۹ هزار تن گوشت سفید در استان سمنان تولید می شود

چاپ

altمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به تولید ۴۹ هزار تن گوشت سفید در استان گفت: مازاد تولید بخش طیور در استان نیازمند وجود زنجیره کامل تولید و صادرات است.
به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان سمنان، مصطفی شاه حسینی در جلسه بررسی راهکارهای ایجاد زنجیره تولید

و صادرات مرغ در محل سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: وجود مازاد تولید این حوزه، مدیریت آن  و کسب درآمد و سود لازم برای تولید کنندگان، نیازمند وجود زنجیره کامل تولید و برنامه ریزی برای صادرات است.
وی گفت: در استان ۳۹۴ واحد مرغ گوشتی با بیش از ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار  قطعه در هر دوره و  ۲۲ واحد فعال مرغ تخم گذار با بیش از ۹۵۰ هزار قطعه در هر دوره وجود دارد که سالانه بیش از ۴۹ هزار تن گوشت سفید و ۱۰ هزار تن  تخم مرغ  در استان تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به مازاد ۷۰ درصدی تولید گوشت مرغ و ۳۰ درصدی تولید تخم مرغ گفت: تنها راهکار مناسب برای برون رفت از شرايط كنوني ايجاد و گسترش زنجيره هاي يكپارچه توليد در راستاي افزايش بهره وري، كيفيت محصول توليدي و قابليت رقابت در بازارهاي بين المللي و صادرات است.
در این جلسه که با حضور مسئولان بخش کشاورزی در حوزه طیور، مدیر عامل اتحادیه شرکت های تعاونی مرغداران استان و مدیران عامل شرکت تعاونی مرغداران شهرستان ها، نماینده شرکت صادرکننده و کشتارگاه تشکیل شد، در خصوص ایجاد زنجیره کامل تولید در حوزه طیور و راهکارهای تسهیل در امر صادرات در این حوزه با همکاری همه بخش های مرتبط، تصمیات لازم گرفته شد.

منبع: خبرگزاری مهر