chick.jpg

۳۹۴ واحد مرغ گوشتی در استان سمنان فعالیت می کنند

چاپ

altمعاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با تاکید بر اینکه مازاد تولید بخش طیور نیازمند وجود زنجیره کامل تولید و صادرات است، گفت: ۳۹۴ واحد مرغ گوشتی در استان فعالیت می کنند.
مصطفی شاه حسینی در جلسه بررسی راهکارهای ایجاد زنجیره تولید و صادرات مرغ استان سمنان در محل

سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: وجود مازاد تولید این حوزه، مدیریت آن و کسب درآمد و سود لازم برای تولید کنندگان، نیازمند وجود زنجیره کامل تولید و برنامه ریزی برای صادرات است.
وی با بیان اینکه در استان سمنان ۳۹۴ واحد مرغ گوشتی با بیش  از ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه مرغ وجود دارد، گفت: ۲۲ واحد فعال مرغ تخم گذار با بیش از ۹۵۰ هزار قطعه در هر دوره نیز در استان وجود دارد که سالانه بیش از ۴۹ هزار تن گوشت سفید و ۱۰ هزار تن  تخم مرغ  در استان  تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره  به مازاد ۷۰ درصدی تولید گوشت و ۳۰ درصدی تولید تخم مرغ گفت: تنها راهکار مناسب برای برون رفت از شرایط كنونی ایجاد و گسترش زنجیره های یكپارچه تولید در راستای افزایش بهره وری، كیفیت محصول تولیدی و قابلیت رقابت در بازارهای بین المللی و صادرات است.

شاه حسینی با بیان اینکه شرکت صادركننده باید نیاز صادراتی خود را به همراه قیمت پیشنهادی خرید به كشتارگاه اعلام کند، افزود: كشتارگاه طرف قرارداد نیز پس از اخذ پیشنهادات صادر كننده نسبت به انعقاد قرارداد خرید متناسب با نیاز صادرات با تشكل های تولید مرغ گوشتی استان اقدام خواهد کرد.
وی در خاتمه با اشاره به اینکه اداره كل دامپزشكی استان سمنان نیز در خصوص اعطای كد صادرات به كشتارگاه مورد نظر باید پیگیری لازم را انجام دهد، تصریح کرد: تشكل های تولیدی اعم از اتحادیه مرغداران استان سمنان و شركت های تعاونی مرغداران شهرستان ها باید نسبت به تشكیل جلسه با اعضای خود و توضیح و تبیین مباحث مربوط به صادرات مرغ و مزایای این كار برای تداوم تولید اقدام کنند.
در این جلسه که علاوه بر مسئولان بخش کشاورزی در حوزه طیور، مدیرعامل اتحادیه شرکت های تعاونی مرغداران استان سمنان و مدیران عامل شرکت تعاونی مرغداران شهرستان ها، نماینده شرکت صادرکننده و کشتارگاه نیز حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری مهر