chick.jpg

تولید 30 درصد جوجه یک‌روزه مورد نیاز کشور در مازندران

چاپ

خبرگزاری ایسناalt

 مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید بیش از 240 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی در واحدهای جوجه کشی استان طی 9 ماهه امسال خبر داد.
محمد علی یدالهی با بیان اینکه مازندران به دلیل شرایط مناسب اقلیمی و موقعیت خاص جغرافیایی، یکی از استان‌های پیشگام و تاثیرگذار در صنعت طیور کشور است، اظهار کرد: از این تعداد جوجه یکروزه گوشتی حدود 215 میلیون قطعه به واحدهای مرغ مادر استان به ارزش 2470 میلیارد ریال اختصاص داشته است. این مقدار جوجه یک‌روزه معادل 30 درصد تولید کشور است.

یدالهی تصریح کرد: طی این مدت با جوجه ریزی بیش از 80 میلیون قطعه جوجه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان، بیش از 150 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ با میانگین 550 تن در روز معادل 11 درصد کل تولید کشور به ارزش بیش از 9 هزار و 330 میلیارد ریال، تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

وی خاطرنشان کرد: با این میزان تولید علاوه بر تامین 56 هزار تن گوشت مرغ مورد نیاز مصرف شهروندان استان، بیش از9523 تن معادل 63 درصد تولید استان به سایر استان‌ها به خصوص تهران صادر شده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه طی این مدت بیش از 12 هزار تن تخم مرغ به ارزش بیش از 415 میلیارد ریال در استان تولید شده است، افزود: در مجموع ارزش تولیدات صنعت طیور استان مازندران در 9 ماهه امسال بیش از 12 هزار و 115 میلیارد ریال بوده است.