کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیطرح ملی «ارتقای کیفیت گوشت مرغ» از ابتدای مهر در سراسر کشور اجرا می شود
طرح ملی «ارتقای کیفیت گوشت مرغ» از ابتدای مهر در سراسر کشور اجرا می شود

عرضه مرغ کشتارگاه های رتبه بندی شده B، A و A پلاس از اول مهر ماه امسال آغاز می شود.
به گزارش دان و جوجه ایران از وزارت جهاد کشاورزی، رییس سازمان دامپزشکی کشور در مراسم رونمایی از سند طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با اعلام این مطلب گفت: با رونمایی از این طرح ما به حوزه رتبه بندی کشتارگاه های مرغ ورود پیدا می کنیم و این رتبه بندی در مورد سایر فرآورده های خام دامی به مرور اجرا می شود.
دکتر علیرضا رفیعی پور افزود: حدود ۵۹ کشتارگاه خط ۲ در کشور موجود است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری، اکثر این کشتارگاه ها با رتبه بندی A فعالیت کنند.
وی افزود: از ۱۵ مرداد امسال رتبه بندی کشتارگاه های مرغ آغاز و تا آخر شهریور به اتمام می رسد و این کشتارگاه ها باید از اداره کل دامپزشکی استان ها لیبل رتبه بندی دریافت کنند.
رفیعی پور در عین حال اذعان داشت: برای افزایش کیفیت و بهداشت محصولات خام دامی در کشتارگاه هایی که از رتبه B بر اساس شرایط به رتبه A ارتقا یافته اند، سازمان دامپزشکی نظارت عالی و رصد و پایش خواهد داشت.
وی افزود: ما با ۹۵ درصد اطمینان می گوییم که محصولات خام دام و طیور تولید کشور سالم، بهداشتی و با شریاط استاندارد به دست مردم می رسد و در عین حال با اجرای این طرح قصد داریم به شرایط بهتری برسیم.
رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ما تنها تضمین کننده تامین غذا نیستیم بلکه باید تضمین کننده کیفیت محصولات هم باشیم.
وی ادامه داد: کشورهای پیشرفته، مشکلات بهداشتی محصولات خام دامی خود را به صفر رسانده اند، اما با تقلب در این محصولات روبرو هستند در حالی که در کشورهای در حال توسعه باید در حوزه بهداشتی اقدام کنند.
رفیعی پور اظهار داشت: تولیدکنندگان و مصرف کنندگان در ایران سال ها است منتظر عرضه محصولات دارای رتبه بندی خوب، عالی و ممتاز در بازار هستند.
در این مراسم معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور نیز گفت: ما در طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ به دنبال آن هستیم که بر اساس الگوی علمی کلاسیک و سیستم های مدیریتی، کارایی بخش خصوصی را ارزیابی و به آنها سطوحی را اعلام کنیم و همچنین استانداردهای بهداشتی مورد نظر را برای مصرف کنندگان فراهم کنیم.
دکتر صغر ماکنعلی افزود: با رتبه بندی کشتارگاه ها و افزایش کیفیت مرغ، شرایط برای دسترسی هر چه بیشتر به بازار منطقه نیز فراهم می شود.
در این مراسم، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به پرسشی در مورد عرضه مرغ سایز در این طرح گفت: در این طرح محدوده وزنی برای کشتارگاه هایی که رتبه A و B پلاس دریافت می کنند مشخص شده است به طوری که کشتارگاه های رتبه A مرغ سایز با وزن ۱۳۰۰ تا ۲۲۰۰ گرم باید به بازار عرضه کنند.
دکتر سامد برومند افزود: کشتارگاه های دارای رتبه A پلاس نیز مرغ با وزن ۱۳۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم عرضه خواهند کرد و مرغ زیر وزن ۱۳۰۰ گرم صرفا با سفارشات خاص مراکز عرضه خواهد شد.
وی در عین حال تصریح کرد: مرغ با وزن بالای ۲۲۰۰ گرم برای قطعه بندی عرضه می شوند.
برومند در پاسخ به پرسشی دیگر در زمینه سیاست های تشویقی سازمان دامپزشکی برای ارتقای کشتارگاه های مرغ اذعان داشت: از امروز تا ۱۵ مرداد برنامه ریزی ها و هماهنگی های لازم را انجام می دهیم تا پرداخت تسهیلات و سایر ابزارهای تشویقی در این زمینه مشخص شود.

  • سه شنبه، ۱۸ تیر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۰

نظر شما

نظر شما