کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیبیش از ۹۷ درصد دارو‌های دام و طیور تولید داخل است/ عرضه مرغ ممتاز با توسعه خط کشتارگاه‌های طیور
بیش از ۹۷ درصد دارو‌های دام و طیور تولید داخل است/ عرضه مرغ ممتاز با توسعه خط کشتارگاه‌های طیور

رئیس سازمان دامپزشکی از عرضه مرغ «ممتاز» با توسعه خط ۲ کشتارگاه های طیور در کشور خبر داد.
به گزارش دان و جوجه ایران از وزارت جهاد کشاورزی، دکتر علیرضا رفیعی پور در جریان بازدید از واحدهای دام و طیور استان تهران اظهار کرد: با اقدامات سامان دامپزشکی در سال ها اخیر، تمامی بیماری های استراتژیک دامی نظیر تب مالت، سیاه زخم، تب برفکی و لمپی اسکین به طور چشمگیر کاهش یافته است.
وی افزود: در بیماری تب برفکی که از بیماری های مهم دامی است در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ با کاهش ۲۸ درصدی کانون های بیماری روبرو بودیم.
رفیعی پور خاطرنشان کرد: برای پیشگیری و کنترل بیماری های دامی، سال گذشته بیش از ۵۵ مبلیون راس دام بر علیه بیماری ها واکسینه شدند.
وی گفت: با توجه به تحریم ها، برای سه ماه آینده ذخایر واکسن و داروی دامی در انبارهای استراتژیک ذخیره سازی داریم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: بیش از ۹۷ درصد از واکسن و داروهای دام و طیور و آبزیان در کشور تولید می شود.
رفیعی پور در بازدید از یک کشتارگاه طیور نیز با اشاره به این که نظارت در تمام مراحل قبل، حین و پس از کشتار، بسته بندی و مجوز حمل به مراکز عرضه توسط دامپزشکی انجام می شود، یادآور شد: تجهیزات و فناورهای های کشتارگاه های طیور کشور با کشتارگاه های روز اروپا برابری می کند.
وی با بیان این که در خط ۲، مرغ و آلایش آن به طور همزمان توسط همکاران دامپزشکی رصد و در صورت وجود مشکل، مرغ از چرخه حذف می شود، گفت: این تکنولوژی روز دنیا است که در کشور ما هم استفاده می شود تا مردم ما محصول را با بهترین کیفیت مصرف کنند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توسعه خط ۲ کشتارگاه های طیور، مرغ «ممتاز» در آینده نزدیک در سراسر کشور عرضه خواهد شد.
وی ادامه داد: بعد از عید سعید فطر، کشتارگاه هایی که با خط ۲ مرغ خود را کشتار می کنند با نام و بسته بندی «ممتاز» گوشت مرغ خود را به بازار عرضه می کنند.
رفیعی پور، افزایش ماندگاری را از ویژگی های مرغ «ممتاز» عنوان کرد و افزود: در حال حاضر، ۳ روز برای مرغ گرم و ۱۲ ماه برای مرغ منجمد اجازه مصرف داده می شود ولی در مرغ خط ۲، مرغ گرم برای پنج روز و مرغ منجمد برای ۱۵ ماه ماندگاری و اجازه مصرف خواهد داشت.
وی با اشاره به این که از ۲۸۰ کشتارگاه طیور کشور، ۶۰ کشتارگاه به خط ۲ مجهز هستند، خاطرنشان ساخت: تکنولوژی خط ۲ در کشور وجود دارد و بخشی از محصولات طیور که به کشورهای دیگر صادر می شود از خط ۲ است.
رفیعی پور اظهار امیدواری کرد تا پایان سال آینده تمام کشتارگاه های طیور کشور به خط ۲ مجهز شوند.

  • دوشنبه، ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۴

نظر شما

نظر شما