باشگاه خبرنگاران جوان
رئيس اتحاديه توليدکنندگان فرآوردههاي گوشتي ايران گفت:چنانچه نرخ ارز، 2500 تومان تعيين شود، توليد فرآوردههاي گوشتي 20 درصد افزايش مييابد.
مهدي موسوي رئيس اتحاديه توليدکنندگان فرآوردههاي گوشتي ايران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: درصورتي که نرخ ارز 2500 تومان تعيين شود، توليد فرآوردههاي گوشتي درسال آينده 20 درصد افزايش مييابد.
وي افزود: درصورت افزايش توليد فرآوردههاي گوشتي، قيمت اين محصولات را نيز پايينتر ميآيد.
رئيس اتحاديه توليدکنندگان فرآوردههاي گوشتي با بيان اينکه در صورت تعيين قيمت ارز بالاتر از 2500 تومان، اظهار داشت: در چنين حالتي، قيمت ارز در بازار آزاد 300 الي 400 تومان بيشتر معامله ميشود و اين موجب نوسان در نرخ ارز ميشود.
وي ادامه داد: بالا بودن نرخ ارز در بازار منجر به کاهش توليد آن دسته از محصولاتي ميشود، که مواد اوليه آن از خارج وارد ميشود.
موسوي با تاکيد بر افزايش توليد و نيز سرمايهگذاري براي راهاندازي واحدهاي خالي کارخانجات گفت: هماکنون واحدهاي توليدي فرآوردههاي گوشتي در کشور با نصف ظرفيت خود کار ميکنند که اين مسئله موجب بالا رفتن قيمت تعديل نيروي کار و نيز تعطيلي واحدها شده است.