کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیاصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور
اصفهان، رتبه سوم تولید گوشت مرغ در کشور

با به کار گیری فناوری‌های نوین در کشتارگاه‌های اصفهان، میزان تولید گوشت مرغ در این استان افزایش یافته است.
ریيس اداره بهداشت عمومي اداره كل دامپزشكي استان اصفهان با اشاره به نصب جدیدترین تجهیزات کشتار شامل خط چیلر هوایی وتخلیه اتوماتیک در واحدهای استان گفت: از ۱۸کشتارگاه تاکنون ۶کشتارگاه به این تجهیزات مجهز شده اند و بقیه نیز در حال نصب و راه اندازی هستند.
دكتر وحيد خامسي پور افزایش سرعت تولید و ارتقای کیفیت مرغ گوشتی کاهش مصرف آب، حذف دست نیروی کارگر در تخلیه، حذف چیلر آبی و خشک و خنک شدن لاشه ها با چیلر هوایی، کاهش بار میکروبی و جلوگیری از برخورد لاشه ها را از مزایای روش اتوماتیک در کشتار بیان کرد و افزود: در روش اتوماتیک تخلیه کامل امعاء واحشای داخلی مرغ با دستگاه های مقعد زن، برش شکم، نای کش و گردن زن تخلیه می شود و برای خشک وخنک شدن به قسمت چیلر هوایی می رود.
دان و جوجه ایران به نقل صداوسیما،وی با بیان اینکه در روش کشتار دستی حدود ۱۰۰گرم از وزن مرغ را احشاء و خونابه مانده در مرغ تشکیل می دهد گفت: در روش اتوماتیک هیچ احشایی در لاشه باقی نمی ماند و احشاء پس از بازیافت تبدیل به پودر گوشت، استخوان، پر و خون برای خوراک دام می شود.
در استان اصفهان با فعالیت بیش از دوهزار واحد مرغداری گوشتی سالانه بیش از ۶۵میلیون قطعه مرغ کشتار می شود.

  • سه شنبه، ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۵

نظر شما

نظر شما