chick.jpg

افزايش صادرات آرد و گندم با توليد نان صنعتي

چاپ

باشگاه خبرنگاران جوانalt

با توليد نان صنعتي از ضايعات نان جلوگيري شده و زمينه‌هاي افزايش صادرات آرد و گندم فراهم مي‌شود.
داوود يار محمدي کارشناس کشاورزي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اهميت نياز کشور به توليد نان صنعتي گفت: با توجه به افزايش جمعيت و نياز روز افزون مردم به استفاده از غلات از جمله گندم و آرد بايد نظارت صحيح در روند استفاده از گندم و آرد کشور صورت گيرد.

وي گفت: يکي از مزاياي توليد نان صنعتي کنترل بهتر قيمت محصول و رقابتي بودن آن است که اين امر سبب ساماندهي امر پخت نان مي‌شود.

يارمحمدي مهمترين هدف توليد نان صنعتي را افزايش صادرات آرد و گندم دانست و گفت: با توليد نان صنعتي و فرهنگ سازي مصرف آن مي‌توان از ضايعات نان جلوگيري کرد و زمينه‌هاي افزايش صادرات آرد و گندم را در آينده نزديک داشت.

وي تاکيد کرد: اضافه شدن بسته‌بندي استاندارد به فرايند پخت نان انجام فرآيند تخمير و پخت به روش علمي با نظارت کارشناسان خبره و امکان استفاده از واحدهاي سنتي به عنوان مراکز توزيع نان صنعتي از جمله اقداماتي است که با مديريت صحيح روند استفاده از نان صنعتي را  سرعت بخشيده و ضايعات نان را کاهش دهد.

وي در پايان گفت: در توليد نان سنتي دولت بابت آرد يارانه سنگيني پرداخت مي‌کند هر چند 7 تا 12 درصد قيمت نان قيمت آرد است اما همين ميزان اگر با نان صنعتي مديريت شود هم هزينه‌هاي توليد را براي دولت کاهش مي‌دهد و هم صادرات آرد و گندم را به نرخ توليد کننده تمام مي‌کند.