کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلینوسانات بازار ۷۰ درصد تولید مرغ در استان ایلام را کاهش داد
نوسانات بازار ۷۰ درصد تولید مرغ در استان ایلام را کاهش داد

رئیس اتحادیه مرغداران ایلام در مورد قیمت فزاینده مرغ در هفته های اخیر گفت: تعطیلی مقطعی ۳۵۰ واحد مرغداری در ۵۰ روز اخیر باعث کاهش تولید ۷۰ درصدی مرغ در استان شده است.
عزیز قیصوری افزود: از مجموع ۴۰۰ واحد مرغداری فعال استان ایلام در دوره جوجه ریزی ۵۰ روزه گذشته تنها بین ۴۰ تا ۵۰ واحد همچنان به فعالیت خود ادامه داده اند و مابقی واحدها با هدف جلوگیری از متضرر شدن بیشتر از جوجه ریزی اجتناب کرده اند.
وی یادآور شد: واحدهای فعال کنونی نیز برای جلوگیری از زیان دهی بیشتر میزان تولید خود در این دوره جوجه ریزی را ۲۰ درصد کاهش داده اند و وزن مرغ های تولید شده نیز در پاره ای از موارد پایین تر از میزان استاندارد است.
رئیس اتحادیه مرغداران ایلام گفت: با توجه به اینکه مرغداران مدام در معرض افت یا افزایش سرسام آور قیمت مرغ در بازار مصرف هستند عمده این تولیدگران در مرحله ورشکستگی کامل قرار دارند و توانی برای تولید مرغ همچون سنوات گذشته ندارند.
قیصوری افزود: تعطیلی بخش عمده ای از واحدهای مرغداری استان ایلام به خاطر مسائل اقتصادی و اجتناب آنها از جوجه ریزی در دوره های گذشته و تعطیلی کشتارگاه طیور باعث شد که استان در هفته های اخیر با کمبود فاحش مرغ مواجه شود.
وی اظهار داشت: همین کمبود مرغ باعث عدم تعادل در تولید، عرضه و تقاضا شده و بر روی قیمت این ماده خوراکی پرمصرف تاثیر مستقیم بگذارد و این روند بر چرخه اقتصادی تولیدکنندگان، فروشندگان و خریداران اثر منفی گذاشته است.
به گفته رئیس اتحادیه مرغداران استان ایلام عواملی چون بیماری های فصلی، تنش گرما، قطعی های مکرر برق، اعتصاب کامیون داران و … بر وضعیت کنونی قمیت مرغ تاثیر گذاشته است.
دان و جوجه ایران به نقل از ایرنا،وی در خصوص دیگر دغدغه مرغداران استان ایلام هم توضیح داد: هرچند اکنون واحدهای مرغداری برای فصل پاییز در حال جوجه ریزی هستند اما دل نگرانی این واحدها از افت قیمت در آن مقطع زمانی است.
قیصوری یادآور شد: در فصل پاییز که دوره جوجه ریزی کنونی به اتمام می رسد و مرغ ها وارد چرخه عرضه می شوند بازار با افزایش مرغ مواجه می شود و همین موضوع افت قیمت مرغ را به دنبال خواهد داشت.
وی تاکید کرد: در سال جاری مرغداران استان ایلام در ۲ دوره جوجه ریزی فروردین تا تیرماه ( هر دوره جوجه ریزی بین ۴۵ تا ۵۰ روز به طول می انجامد) به علت نوسانات بازار دچار زیان و ضرر عمده شده اند.
سالانه ۵۱ هزار و ۵۰۰ تن تولید گوشت مرغ در ۴۰۰ واحد مرغداری ایلام تولید می شود.

  • دوشنبه، ۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹

نظر شما

نظر شما