hen.jpg

افزايش 10 درصدي توليد گوشت بوقلمون در استان اصفهان

چاپ

واحد مرکزی خبرalt

حدود 5 هزار تن گوشت بوقلمون امسال در استان اصفهان نخستین تولید کننده این محصول تولید و روانه بازار مصرف شد.
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: 45 واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت 250 هزارقطعه در هر دوره جوجه ریزی، دراستان اصفهان فعالیت می کنند.
آقای نجفی افزود : تولید بوقلمون امسال دراین استان 10 درصد افزایش یافته است و شهرستانهای نجف آباد ، سمیرم ، شهرضا و فریدن عمده تولید کنندگان بوقلمون در استان اصفهان هستند.

وی گفت: استان اصفهان حدود 30 درصد بوقلمون کشور را تامین می کند.
مدیرامور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان افزود: حدود 50 درصد از گوشت بوقلمون تولیدی مازاد بر نیاز این استان به دیگر مناطق کشور از جمله استانهای فارس وتهران ارسال می شود.