کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیوزیر جهادکشاورزی : برندسازی تولید مرغ در اولویت قرار گیرد
وزیر جهادکشاورزی : برندسازی تولید مرغ در اولویت قرار گیرد

وزیر جهاد کشاورزی گفت: باید برای تولید مرغ، همانطور که بسیاری از محصولات دارای برند شده اند، به سمت برندسازی برویم.
محمود حجتی صبح پنجشنبه با حضور در اصفهان و بازدید از چند پروژه کشاورزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همانطور که برای همه محصولات یک برند خاص داریم این ضعف در تولید مرغ وجود دارد و هرچند در پی برندسازی یک سری افزایش قیمت خواهیم داشت.
وی به تولید مرغ در کشتارگاه‌های مدرن اشاره و بیان داشت: مرغ تولیدی در کشتارگاه‌های مدرن عاری از میکروب و باکتری است و در قالب بسته بندی های مرتب و تمیز تحویل مصرف کننده داده می شود به طوری که پس از خرید آماده طبخ است و دیگر نیازی به تمیزی و شستشوی مرغ در منزل نیست.
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: ایجاد زنجیره‌های تولید مرغ باعث می‌شود تا خدمات پیش از تولید، تولید و پس از تولید مرغ که شامل کشتارگاه‌های مدرن، سردخانه‌ها، بسته‌بندی، بازاریابی و توزیع در شبکه مویرگی است منجر به حذف واسطه‌ها شود.
وی تصریح کرد: حذف واسطه‌ها باعث کاهش فوق‌العاده قیمت می‌شود و بیش از ۴۰ درصد صنعت تولید مرغ در همین زنجیره‌ها است و از همین رو صنعت مرغ توانسته، زنده بماند.
حجتی با بیان این که باید به پوشش ۹۵ درصدی زنجیره‌های تولید مرغ برسیم، تصریح کرد: موضوع برندسازی نیز بسیار مهم است، مرغ در بازار برند خاصی ندارد در حالی که در صنعت موبایل، برندهای مختلفی هست که مردم هم آنها را می‌شناسند.
وی در ارتباط با مرغ و سایر محصولات کشاورزی و غیره گفت: باید به سمت برندسازی برویم و در خصوص برنج این موضوع اولویت بیشتری دارد تا محصول باکیفیت و با مشخصاتی که ثبت می‌شود به مصرف‌کننده ارائه دهیم.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که قیمت و هزینه تمام شده مرغ‌هایی که در کشتارگاه‌های مدرن تهیه می‌شود نسبت به مرغ‌های فله‌ای کمی بیشتر خواهد بود، اضافه کرد: تسهیلاتی برای توسعه زنجیره‌های واحدهای مرغداری پیش‌بینی شده است.
وی با اشاره به اینکه بدنبال افزایش توسعه واحدهای پرورش مرغ گوشتی نیستیم، گفت: امروز میزان تولید مرغ در کشور بالا و حتی بیش از تقاضا است.

یک متر مکعب آب برای شرق اصفهان پیش بینی می‌شود
حجتی از پیش بینی یک متر مکعب آب برای شرق اصفهان خبر داد و ادامه داد: مردم منطقه شرق اصفهان سال‌هاست با بحران کم‌آبی و بی‌آبی دست به گریبان هستند و دچار مشکلات عدیده ای شده اند در همین ارتباط و در پی جلساتی که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم، منابع آب محدودی برای شرق اصفهان پیش‌بینی شده است.
وی افزود: قرار شده است آب باکیفیت و قابل قبولی تحویل داده شود تا با کشت فشرده حداقل هزار هکتار شامل مجتمع‌های گلخانه‌ای را در شرق اصفهان زیر کشت ببریم تا بتوانیم حداقل اشتغالی را ایجاد کنیم و به‌مرور این گلخانه‌ها را توسعه دهیم.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که برای کشت برنج در اصفهان آبی نداریم و این موضوع را نیز پیش‌تر اعلام کردیم، گفت: باید کشت محصولاتی که ارزش غذایی بیشتری را دارد تولید کنیم تا در این محدودیت آبی، بخشی از آن جبران شود.

 

منبع مهر

  • پنج شنبه، ۲۸ تیر ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴

نظر شما

نظر شما