تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک، حاصل تولید دانش‌بنیان است

چاپ

خبرگزاري اياناalt

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی، تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان را حاصل تولید دانش‌بنیان دانست.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) از روابط عمومی سازمان دامپزشکی خراسان رضوی، دکتر ناصر مرگان ازغدی با اعلام این مطلب گفت: در حال حاضر نزدیک به 10 درصد ظرفیت مرغداری‌های استان به این محصول، تحت نظر کارشناسان این اداره‌کل اختصاص داشته و با توجه به استقبال عمومی از خرید این فرآورده، واحدهای بیشتری متقاضی تولید آن شده‌اند.

وی تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان را گامی بزرگ در جهت ایجاد امنیت غذایی زائران و مجاوران حریم رضوی دانست و افزود: ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ تازه و منجمد و فراورده‌های پروتئینی خام و فراوری شده مرتبط با آن، ارتقاء سطح بهداشت و کاستن از میزان بروز بیماری‌ها در مرغداری‌های گوشتی استان، ترویج سیاست "پیشگیری بهتر از درمان" در سطح واحدهای تولید مرغ گوشتی استان، زمینه‌سازی برای تولید محصولات ارگانیک در کشور، زمینه‌سازی برای صادرات مرغ گوشتی و فراورده‌های مرتبط مطابق با بالاترین استانداردهای بین‌المللی به خارج از کشور و ارتقاء سطح تکنیکی و بهداشتی کشتارگاه‌های طیور استان از مهم‌ترین دستاوردهای اجرای طرح تولید این فرآروده در استان است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی از استمرار عرضه مرغ و جوجه کبابی بدون آنتی‌بیوتیک به میزان تقریبی روزانه هشت تن در سطح شهرستان مشهد طی سال جاری خبر داد.

ازغدی درباره تولید مرغ گوشتی بدون آنتی‌بیوتیک در طول دوره پرورش خاطرنشان کرد: در سال گذشته برای 14 واحد مرغداری گوشتی بزرگ در استان، پروانه بهداشتی خاص تولید مرغ گوشتی بدون آنتی‌بیوتیک صادر شده و از ابتدای سال جاری نیز تعداد چهار واحد مرغداری، پروانه مذکور را دریافت کرده‌اند که در مجموع تعداد بیش از 955 هزار قطعه در هر دوره پرورشی هستند.

وی ادامه داد: دو واحد مرغداری بزرگ استان نیز از متقاضیان جدید هستند که در صورت احراز شرایط بهداشتی به این گروه خواهند پیوست.

ازغدی در پایان از آمادگی فنی این مجموعه برای گسترش دامنه تولید فرآورده‌های خام دامی سالم‌تر بر اساس تولیدات پژوهش‌محور و دانش‌بنیان خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر استان‌های خراسان شمالی، اصفهان و کرمان مشتری این محصول هستند که فرآورده یادشده به آنها صادر می‌شود.