کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیزنجان دومین استان کشور در تولید گوشت بوقلمون است
زنجان دومین استان کشور در تولید گوشت بوقلمون است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: زنجان دومین استان کشور بعد از اصفهان در تولید گوشت بوقلمون است.
سید محمدعلی صادقی با بیان اینکه نخستین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در این استان فعال است افزود: سال گذشته سه هزار و ۲۱۰ تن از این فرآورده در زنجان تولید شد.
به گفته وی، بیش از ۶۰ درصد جوجه یکروزه بوقلمون کشور در استان زنجان تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: هم اکنون ۲۳ واحد پرورش بوقلمون و ۲ واحد بوقلمون مادر در این استان وجود دارد که واحدهای مادر، در تولید تخم های نطفه دار برای تولید جوجه یکروزه فعال هستند.
صادقی تاکید کرد: واحدهای پرورش حدود ۱۶۵ هزار و مادر نیز ۱۰ هزار بوقلمون قطعه دارد.
وی، میزان گوشت بوقلمون تولید شده سال ۹۶ در استان زنجان را سه هزار و ۲۱۰ تن اعلام کرد و افزود: با این رقم حدود ۱۰ درصد از این فرآورده خام کشور در استان تولید شد.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، بزرگترین واحدهای تولید گوشت بوقلمون در شهرستان ایجرود فعال است.
صادقی، شهرستان های زنجان، خدابنده، ابهر، ایجرود، طارم و سلطانیه را از مراکز تولید گوشت بوقلمون استان برشمرد.
به گفته وی، هم اکنون ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و حدود ۲ هزار نفر غیر مستقیم در تولید گوشت بوقلمون استان زنجان مشغول بکار هستند.
دان و جوجه ایران به نقل از ایرنا،طی سال گذشته ۲۵۲ هزار و ۹۲۶ تن انواع فرآورده های خام دامی در این استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱٫۶ دهم درصد رشد یافت.
میزان تولید فرآروده های خام دامی سال ۹۵ در استان زنجان نیز ۲۴۸ هزار و ۵۵۵ تن بود.
شیرخام، گوشت طیور صنعتی، گوشت قرمز، تخم مرغ و عسل از عمده فرآورده های خام دامی تولیدی در استان زنجان است.

  • پنج شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۹

نظر شما

نظر شما