کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیزنجان دومین استان کشور در تولید گوشت بوقلمون است
زنجان دومین استان کشور در تولید گوشت بوقلمون است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: زنجان دومین استان کشور بعد از اصفهان در تولید گوشت بوقلمون است.
سید محمدعلی صادقی با بیان اینکه نخستین زنجیره تولید گوشت بوقلمون کشور در این استان فعال است افزود: سال گذشته سه هزار و 210 تن از این فرآورده در زنجان تولید شد.
به گفته وی، بیش از 60 درصد جوجه یکروزه بوقلمون کشور در استان زنجان تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: هم اکنون 23 واحد پرورش بوقلمون و 2 واحد بوقلمون مادر در این استان وجود دارد که واحدهای مادر، در تولید تخم های نطفه دار برای تولید جوجه یکروزه فعال هستند.
صادقی تاکید کرد: واحدهای پرورش حدود 165 هزار و مادر نیز 10 هزار بوقلمون قطعه دارد.
وی، میزان گوشت بوقلمون تولید شده سال 96 در استان زنجان را سه هزار و 210 تن اعلام کرد و افزود: با این رقم حدود 10 درصد از این فرآورده خام کشور در استان تولید شد.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، بزرگترین واحدهای تولید گوشت بوقلمون در شهرستان ایجرود فعال است.
صادقی، شهرستان های زنجان، خدابنده، ابهر، ایجرود، طارم و سلطانیه را از مراکز تولید گوشت بوقلمون استان برشمرد.
به گفته وی، هم اکنون 150 نفر به صورت مستقیم و حدود 2 هزار نفر غیر مستقیم در تولید گوشت بوقلمون استان زنجان مشغول بکار هستند.
دان و جوجه ایران به نقل از ایرنا،طی سال گذشته 252 هزار و 926 تن انواع فرآورده های خام دامی در این استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 1.6 دهم درصد رشد یافت.
میزان تولید فرآروده های خام دامی سال 95 در استان زنجان نیز 248 هزار و 555 تن بود.
شیرخام، گوشت طیور صنعتی، گوشت قرمز، تخم مرغ و عسل از عمده فرآورده های خام دامی تولیدی در استان زنجان است.

  • پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۹

نظر شما

نظر شما