خبرگزاری ایسنا
رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: بیش از 98 درصد از گوشت قرمز مورد نیاز مردم اصفهان در داخل استان تولید میشود.
اصغر پور باطنی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه اصفهان، به وضعیت بازار گوشت قرمز در اصفهان اشاره کرد و افزود: در حال
حاضر وضعیت بازار گوشت قرمز در اصفهان مناسب است.
وی به واردات گوشت قرمز اشاره کرد و گفت: واردات گوشت قرمز با توجه به وضعیت تولید داخل است و چنانچه تولید کنندگان داخلی توان تامین نیاز مردم را نداشته باشند واردات میتواند در تنظیم بازار نقش مهمی را ایفا کند.
رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان با بیان اینکه 98 درصد از گوشت قرمز مورد نیاز مردم اصفهان در داخل تولید میشود، خاطرنشان کرد: اگر در حال حاضر واردات گوشت قرمز به اصفهان انجام شود در تنظیم بازار بسیار مناسب خواهد بود.
پور باطنی با بیان اینکه تورم تاثیری بر قیمت گوشت قرمز به ویژه گوشت بره نداشته است، تصریح کرد: با وجود افزایش نرخ مواد لبنی در چهار ماه اخیر، گوشت گوسفند افزایش قیمت نداشته است.
وی به افزایش سه درصدی قیمت گوشت گوساله در بازار اصفهان اشاره کرد و گفت: گوشت گوساله در چهار ماه گذشته از قیمت 16 هزار تومان به قیمت 19 هزار تومان افزایش یافته است.
رییس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان، خشکسالی و کمبود آذوقه را عمدهترین مشکل دامداران استان اصفهان عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به خشکسالیهای اخیر، تامین آذوقه برای دامداران استان با مشکل مواجه شده است و چنانچه برنامهریزی جدی در این زمینه صورت نگیرد در آیندهای نزدیک به علت تامین نشدن آذوقه کافی با کمبود دام و در نهایت با کمبود گوشت قرمز در بازار مواجه خواهیم شد.