کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار داخلیباتوجه به افزایش هزینه های تولید گوشت مرغ، در تعیین قیمت مرغ باید بازنگری شود
باتوجه به افزایش هزینه های تولید گوشت مرغ، در تعیین قیمت مرغ باید بازنگری شود

یوسفی گفت:امروز نرخ هر کیلو مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ها ۸هزار و ۵۰۰ تا ۹هزار و ۵۰۰تومان است.
محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با اشاره به آخرین وضعیت بازار مرغ اظهار کرد: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۵هزار و ۴۰۰تومان،مرغ آماده به طبخ در کشتارگاه ۸هزار تومان و خرده فروشی ها ۸هزار و ۵۰۰ تا ۹هزار و ۵۰۰تومان است.
وی تعطیلی کشتارگاه ها و مشکلات در حمل و نقل را دلیل اصلی گرانی مرغ اعلام کرد.
یوسفی ادامه داد: با توجه به آنکه ۸۰درصد مرغ مصرفی استان تهران از گیلان و مازندران تامین می شود و در این ایام این استان ها مرغ مازاد ندارند که روانه بازار تهران کنند؛بنابراین تا ۱۵فروردین قیمت مرغ با این روال در بازار خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه بازار کنونی مرغ با ثبات نیست،بیان کرد: با توجه به کاهش عرضه نسبت به تقاضا ،قیمت مرغ از روزهای پایانی اسفند روند افزایشی در بازار به خود گرفته است.
دان و جوجه ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران،رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: افزایش حقوق کارگری و نرخ نهاده ها بر قیمت تمام شده مرغ تاثیر بسزایی دارد که از سازمان حمایت و شورای اقتصاد تقاضا داریم که در نرخ خرید مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام برای ذخیره سازی و جمع آوری مازاد از مرغداران بازنگری داشته باشد.

  • یکشنبه، ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱

نظر شما

نظر شما