hen.jpg

فعالیت صنعت روغن كشی كشوربه افزایش تولید دانه های روغنی بستگی دارد

چاپ

خبرگزاری ایرناalt

رییس انجمن صنایع غذایی ایران گفت:برای ادامه فعالیت و حیات صنعت روغن كشی كشور باید میزان تولید دانه های روغنی افزایش یابد كه این امر با برنامه ریزی دقیق مسئولان وزارت جهاد كشاورزی امكان پذیر است.

'سیدمحمد حسینی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: هم اكنون بیش از 90 درصد روغن مصرفی مورد نیاز كشور از خارج تامین و فقط 10 

درصد این نیاز در داخل تولید می شود.

وی با بیان اینكه این میزان واردات روغن برای كشوری با پتانسیل و ظرفیت بالای تولید محصولات كشاورزی مناسب نیست، تاكید كرد: در این راستا باید میزان تولیدات دانه های روغنی در كشور افزایش یابد.

به گفته ی این مقام مسوول، هم اكنون به دلیل پایین بودن سطح تولید دانه های روغنی همچون كلزا، پنبه دانه، آفتابگردان ، سویا و گلرنگ ،صنعت روغن كشی كشور با مشكلات عدیده ای مواجه شده است.

حسینی از دولت و مسوولان ذیربط خواست برای ادامه حیات صنعت روغن كشی، تولید دانه های روغنی را مورد حمایت قرار دهند تا با افزایش تولید دانه های روغنی از خدمات صنعت روغن كشی كشور بیش از گذشته بهره مند شویم.