کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار خارجیسرانه مصرف گندم در ترکیه، ۲۱۴ کیلوگرم در سال
سرانه مصرف گندم در ترکیه، ۲۱۴ کیلوگرم در سال
 Abulkadir kulahcioglu، مدیر انجمن پاستای ترکیه بیان کرد: مصرف محصولات نانوایی در ترکیه افزایش یافته است.
وی افزود: تولید گندم می‌تواند در ۱۰ سال پیش ‌رو کاهش پیدا کند که دلیل آن تغییرات آب و هوایی است و باید راهکارهایی برای این مساله اندیشیده شود.
 kulahcioglu  در خصوص نظرات خود در مورد موقعیت ترکیه در بازار پاستا گفت: ۴۹ درصد از زمین‌های کشاورزی ترکیه، مناطق کاشت گندم هستند و سرانه مصرف گندم در هر فرد در ترکیه ۲۱۴ کیلوگرم در سال است.
وی با بیان این که تغییرات آب و هوایی برای این بخش دارای اهمیت هستند، افزود: مقدار گندم در سال‌های پیش ‌رو ممکن است کاهش پیدا کند.
مدیر انجمن پاستای ترکیه با تاکید بر اهمیت تولید گیاهان بیان کرد: کشاورزان آموزش دیده در این امر بسیار اهمیت دارند.
 به گفته kulahcioglu، ترکیه در شرایط خوبی در بخش آرد، پاستا و بلغور که از گندم تهیه می‌شوند، قرار دارد.
۶۸درصد از صادرات به آفریقا صورت می‌گیرد
مدیر این انجمن بیان کرد: کشورهای آفریقایی، پاستای بیشتری را مصرف می‌کنند و ۶۸ درصد از پاستای صادراتی ترکیه به قاره آفریقا صادر می‌شود.
وی افزود: شبکه صادراتی پاستای ترکیه جدا از آفریقا به ژاپن، عراق و ونزوئلا نیز رسیده است و تولیدکنندگان در تلاشند تا اقداماتی را برای بزرگ کردن بازار و افزایش میزان فروش انجام دهند. بخش پاستای ترکیه ۲۴ تولیدکننده فعال دارد و سال به سال صادرات خود را افزایش می‌دهد.
غلات نیوز
  • پنج شنبه، ۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵

نظر شما

نظر شما