کيفيت برتر گوشت هاي داخلي در مقايسه با گوشت هاي وارداتي

چاپ

باشگاه خبرنگاران جوانalt

80 درصد از نياز کشور به گوشت در داخل توليد مي شود.
ملکي دبير انجمن گوشت، در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت به عنوان يکي از اقلام اساسي و مورد نياز مردم از اهميت خاصي در سبد خانوار برخوردار است و اين امر سبب شده 80 درصد از نياز کشور در داخل تامين و  تنها 20 درصد آن وارداتي باشد.

وي در ادامه تصريح کرد: توليدات داخل در مقايسه با گوشت هاي وارداتي از کيفيت بالاتري از لحاظ کالري و پروتئين برخوردار است.
ملکي در پايان اظهار کرد: کمبود نهاده هاي توليدي از جمله مشکلات اين صنف بوده که با واردات کمرنگ تر شده است و اميدوارم در سال جديد و با بارش هاي مناسب، مشکلاتي از اين نوع نداشته باشيم.