کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار خارجیمحققان به دنبال بهبود کیفیت جو برای توسعه محصولات جدید هستند
محققان به دنبال بهبود کیفیت جو برای توسعه محصولات جدید هستند

محققان دانشگاه ایالت South Dakota به دنبال یافتن راه‌هایی برای توسعه محصولات جدید با استفاده از جو دوسر هستند و این کار را با بهبود کیفیت جو تولیدی در آمریکای شمالی انجام می‌دهند.
پروفسور کریشنان بیان می‌کند: هدف ما این است که مصرف جو دوسر را به فراتر از میز صبحانه ببریم. دانشجویان فارغ‌التحصیل، پیش‌تر از آرد جو دوسر در تولید نودل‌های آسیایی استفاده کرده و آن را برای ماده‌ای جهت افزایش محتوای محصولات و مواد غذایی مانند سوپ‌ها استفاده کرده‌اند. این محققان در تلاش هستند تا کالیبراسیون‌های پیش‌بینی، خطوط تولید و ابزارهای تحقیقاتی را بسازند که بتوان از آن‌ها برای توسعه انواع جوهای دوسر استفاده کرد.

 

منبع غلات نیوز

  • پنج شنبه، ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲

نظر شما

نظر شما