کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهاخباراخبار خارجیرشد قابل ملاحظه بازار پروتئین گندم در آسیا و اقیانوسیه
رشد قابل ملاحظه بازار پروتئین گندم در آسیا و اقیانوسیه

بر اساس گزارش مرکز مطالعاتی Global Market Insights، بازار جهانی پروتئین گندم تا سال ۲۰۲۴ از مرز ۵/۲ میلیارد دلار عبور خواهد کرد.
انتظار می‌رود که منطقه آسیا و اقیانوسیه در بازه زمانی پیش‌بینی شده، به دلیل افزایش تقاضا از سوی مصرف‌کنندگان، رشد صنعتی چشمگیری را شاهد باشد.
افزایش توجه به سلامت در بین مصرف‌کنندگان و همچنین عدم تحمل لاکتوز، از جمله عوامل اثرگذار بر افزایش تقاضا برای محصولات پروتئینی مغذی در رژیم‌های گیاهی به شمار می‌رود. به نظر می‌رسد افزایش تطابق با محصولات غذایی گیاهی به منظور کاهش خطر ابتلا به دیابت و چاقی نیز از دیگر عوامل مؤثر بر رشد این بازار در بازه زمانی تعیین‌‌شده باشد.
دیگر نیروهای محرکه این بازار تغییر شیوه زندگی در کنار عادت به مصرف محصولات بسته‌بندی ‌شده و آماده به مصرف از قبیل پاستا و نودل فوری هستند.
دان و جوجه ایرات به نقل از غلات نیوز،در این منطقه، فروش پروتئین گندم به تنهایی حدود ۸۰۰ میلیون دلار تا سال ۲۰۲۴ برآورد شده است. افزایش آگاهی و دغدغه افراد در رابطه با حفظ تناسب اندام در آمریکای شمالی و منطقه آسیا و اقیانوسیه موجب شده است تقاضا برای عرضه محصولات سالم افزایش یابد.
بیش از ۵۰ درصد از سهم صنعت جهان به نانوایی و قنادی اختصاص دارد. افزایش استفاده از محصولات آماده و نوشیدنی‌ها و غذاهای فوری از سوی مصرف‌کنندگان، از جمله مهم‌ترین عناصر محرکه در این افزایش عرضه هستند. رویکردهای پیچیده تولید و استفاده از مواد خام ناپایا در طول فرایند پخت محصولات، به‌کارگیری ترکیبات دارای ارزش افزوده از قبیل گلوتن را به منظور بهبود پایداری و انعطاف‌پذیری خمیر ضروری می‌سازد.
در همین راستا، پروتئین گندم خشک بیش‌ترین سهم بازار را به خود اختصاص داد و تقاضای جهانی به ۵۰۰ هزار تن در سال ۲۰۱۶ رسید. استفاده از این پروتئین موجب بهبود پایداری شده، اندازه‌گیری را تسهیل کرده و خطر وجود آلاینده‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

  • پنج شنبه، ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰

نظر شما

نظر شما