-
Authorعماد نصیری
-
نظر ها0 Comments
-
Category
قیمت کالاهای اساسی در جهان با سرعت عجیبی افزایش می یابد به طوری که گندم 33 دلار در یک روز رشد قیمت داشت.
روند افزایشی قیمت کالاهای اساسی در بازارهای جهانی همچنان ادامه دارد طبق گزارش سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد (فائو)، شاخص قیمت مواد غذایی ۱۲.۶ درصد در ماه مارس بالاتر از ماه قبل از آن بوده است.
در آخرین روز کاری این هفته، قیمت گندم،خوراک دام، دانه های روغنی، کاکائو، قهوه و غیره همه افزایشی بودند.
قیمت گندم 33 دلار در یک روز افزایش قیمت داشت و هر بوشل از این محصول راهبردی به قیمت 1058 دلار به فروش رفت.
نرخ ذرت که عمدتا برای خوراک دام استفاده می شود نیز رشد 10 دلاری داشت و هر بوشل از این محصول به قیمت 760 دلار معامله شد،دانه روغنی سویا هم 1.97 دلار افزایش قیمت را تجربه کرد.
آنطور که سازمان جهانی فائو هم تاکید کرده این افزایش قیمت ها بیشتر متاثر از درگیری در اوکراین و روسیه است که این دو کشور تامین کننده 30 درصد غلات جهان هستند.
البته رشد قیمت کالاهای اساسی پس از شیوع ویروس کرونا در دو سال گذشته آغاز شد و در دوران درگیری نظامی روسیه و اوکراین سرعت بیشتر گرفت.
دان و جوجه ایران به نقل از فارس،کشورها اکنون با اشتیاق عجیبی به دنبال ذخیره سازی در انبارهایشان هستند به طوری که نیمی از گندم صادراتی جهان در انبارهای چین ذخیره شده است.
-
یکشنبه، 21 فروردین 1401 - 12:23