کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهمقالاتبهداشتاهمیت بالای غلات در رژیم غذایی کودکان
اهمیت بالای غلات در رژیم غذایی کودکان
  • Author
    عماد نصیری
  • نظر ها
    0 Comments
  • Category

مطالعه جدیدی که در Nutrients منتشر شده است، به ذکر این نکته می‌پردازد که غلات به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم کودکان بسیار اهمیت دارد.
به نقل از ورد گرین، این مطالعه به آنالیز داده‌های کودکان از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۶پرداخته و روی رابطه محصولات غذایی بر پایه غلات و به دست آوردن مواد مغذی و انرژی، کیفیت رژیم غذایی و مصرف گروه‌هایی غذایی در کودکانی که غلات مصرف می‌کنند در مقایسه با کودکانی که مصرف نمی‌کنند، می‌پردازد.
این مطالعه بیان می‌کند: غلات باعث پشتیبانی از استحکام رژیم غذایی مغذی کودکان می‌شود. علاوه بر این، این مطالعه به ریسک‌های بسیاری که مرتبط با حذف یا کاهش محصولات غذایی بر پایه غلات هستند، در یک یا دو مرحله مهم رشد پرداخته است. این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف غلات به صورت کلی با دریافت بیشتر مواد مغذی، کیفیت بهتر رژیم غذایی و دریافت مواد مغذی بیشتر مرتبط است. کودکان ۶ تا ۱۲ ماهی که به مصرف این محصولات پرداخته‌اند، به طور قابل توجهی فیبر غذایی، کلسیم، فولات، پتاسیم و منیزیم بیشتری دریافت کرده‌اند.
کودکان ۱۳ تا ۲۳ ماهه نیز فیبر روزانه، آهن، روی، منیزیم، فسفر، فولات، ریبوفلاوین، نیاسین، تیامین، ویتامین آ، ویتامین ب۶ و ویتامین ب۱۲بیشتری نسبت به کودکانی که غلات مصرف نمی‌کنند، دریافت کردند. این مطالعه نشان می‌دهد که گروه‌های غذایی مشخص غلات، دارای حجم مواد مغذی بیشتری نیز هستند. والدین و کسانی که این محصولات غذایی دارای غلات را برای کودکان فراهم می‌کنند، باید بدانند که این محصولات چه مزایایی داشته و ریسک خارج کردن آن‌ها از رژیم غذایی کودکان چیست.

 

غلات نیوز

  • چهارشنبه، 22 ژانویه 2020 - 14:52

نظر شما

نظر شما