کاربر جدید هستید؟


ورود

رمز ورود را فراموش کرده اید؟ x

قبلا ثبت نام کرده اید؟


ثبت نام

(close)

دان و جوجه ایران

خانهمقالاتبهداشتبررسی غلات و دانه های روغنی ایتالیا
بررسی غلات و دانه های روغنی ایتالیا

ایتالیا در بخش غلات، دانه‌های روغنی و تولید برنج در اروپا فعالیت دارد. با توجه به شهرت این کشور در تولید پاستا در مقیاس بزرگ از گندم دوروم استفاده می‌کند.
دان و جوجه ایران به نقل از world grain، بخش کشاورزی ایتالیا بر تولید محصولات باکیفیت تمرکز دارد. ایتالیا به‌تنهایی ۵۳ درصد از تولید برنج اروپا را به خود اختصاص می‌دهد.
بیشترین تولید این کشور در میان‌دانه‌های روغنی به سویا اختصاص دارد که پیش‌بینی می‌شود تولید در ۲۲-۲۰۲۱ با اندکی افزایش نسبت به سال گذشته به ۱.۲۲۴ میلیون تن برسد.
شورای بین‌المللی غلات کل تولید غلات ایتالیا را در ۲۲-۲۰۲۱، ۱۴.۵ میلیون تن تخمین زد که در مقایسه با سال ۲۱-۰۲۰۲ با ۱۵.۱ میلیون تن تولید، کاهش پیدا کرده است.
پیش‌بینی‌ها در خصوص تولید گندم در ۲۲-۲۰۲۱، 7 میلیون تن است که نسبت به گزارش ماه گذشته ۰.۳ میلیون تن کاهش یافته است، اما همچنان نسبت به میزان کل گندم ۲۱-۲۰۲۰ که ۶.۵ میلیون تن بود، بیشتر است.
بخشی از ارقام پیش‌بینی‌شده مختص 4.1 میلیون تن گندم دوروم است که نسبت به گزارش ماه گذشته 4.3 میلیون تن کاهش یافته است، اما همچنان نسبت به 3.8 میلیون تن تولید شده در سال قبل افزایش دارد.

  • شنبه، 13 آذر 1400 - 13:35

نظر شما

نظر شما